Liga 1

Basarab Panduru a făcut praf un titular de la FCSB: „Nu vezi nimic de la el”

Basarab Panduru

Articol de Adrian Duţă   —  luni, 28 octombrie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional, l-a criticat pe David Miculescu (23 de ani), atacantul de la FCSB, imediat după meciul cu Rapid, scor 0-0.

Miculescu a fost titular și cu Rapid, după ce începuse din primul minut meciul pierdut cu Rangers în Europa League, cu scorul de 0-4. Panduru nu înțelege de ce acesta joacă mereu, în condițiile în care nu marchează.

În 13 meciuri în Superliga în acest sezon, David Miculescu nu a marcat niciodată. A înscris 3 goluri în preliminariile Champions League și unul în Europa League.

Basarab Panduru: „De la Miculescu nu vezi nimic în meciuri”


„FCSB a jucat mai mult, nu ştiu ce se întâmpla dacă Rapid juca mai mult şi dacă avea mai mult curaj. Rapid a obţinut ce şi-a dorit. A venit să nu piardă. A avut şi Rapid ocazii mari. Cred că e corect rezultatul, dar echipa care a jucat mai mult fotbal a fost FCSB.

Miculescu poate marchează mult la antrenamente, poate aleargă mult, aleargă foarte mult și în meciuri, dar când tragi linie nu vezi nimic.

Mie mi s-a părut o greșeală schimbarea lui Băluță. A fost un jucător periculos, care putea să facă ceva. L-ai scos pe Băluță, s-au cam terminat ocaziile”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

David Miculescu a fost schimbat în minutul 84 al meciului cu Rapid, în locul lui a fost introdus Marius Ștefănescu. Alexandru Băluță, remarcatul lui Basarab Panduru, a ieșit de pe teren în minutul 56, când în locul lui a intrat Daniel Popa.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.