Liga 1

Șumudică despre gesturile obscene cu FCSB: „M-ați văzut cu degetul mijlociu în gură? Am o lucrare”

Marius Șumudică, în timpul meciului FCSB - Rapid 0-0/ foto Dumitru Angelescu (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru, Adrian Duţă, Răzvan Petrescu (video)   —  luni, 28 octombrie 2024

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul de la Rapid, a explicat gesturile obscene pe care le-a făcut în meciul cu FCSB, scor 0-0.

În timpul partidei, în timp ce galeria de la FCSB îl înjura, Șumudică s-a aplecat cu spatele la ei. Apoi, acest și-a băgat degetul mijlociu în gură. Întrebat la conferința de presă despre aceste gesturi, antrenorul de la Rapid a explicat:

„Îmi așezam pantalonii și am și niște pantofi la care îmi ies limbile. M-ați văzut cu degetul mijlociu în gură? Mi se lipise o gumă de mestecat și am o lucrare pe care am făcut-o. Dacă îmi arătați mie o singură scandare în care înjur sau aduc injurii clubului FCSB, eu cer să fiu suspendat”.

VIDEO. Șumudică s-a ridicat în timpul conferinței, nervos „Vino tu în locul meu!”


După fluierul de final al partidei, cei de la Rapid s-au dus să-și salute galeria. După ce jucătorii au mers la suporteri, a venit rândul lui Șumudică. Acesta s-a dus și el în fața peluzei, iar ultrașii au început să o înjure pe FCSB, în timp ce antrenorul Rapidului a dus mâna la inimă, apoi i-a salutat pe aceștia.

Întrebat la conferință și despre aceste gesturi, Marius Șumudică s-a enervat pe unul dintre jurnaliștii prezenți în sală și a declarat că nu a înjurat-o pe FCSB.

„Mie mi-a rămas în sânge ce făceam în Turcia. În Turcia te duci să saluți galeria. M-ați văzut că am înjurat? Dacă vrei să mă acoperi, vino în locul meu! Dacă nu, te rog frumos să îți ceri scuze. Eu m-am dus să-i salut și ei au început să înjure. Te rog frumos să îți ceri scuze pentru că ai spus că am adus insulte suporterilor Stelei.


Eu nu am adus nicio insultă, nu am înjurat, nu am spus absolut nimic. Dacă mie îmi arăți o singură imagine în care spun ceva la adresa suporterilor Stelei, eu cer singur să fiu suspendat”, a declarat Marius Șumudică.

+16 Foto
Marius Șumudică, gesturi obscene în FCSB - Rapid, foto: Ionuț Iordache

Nu a fost prima dată când Marius Șumudică a făcut gesturile din prima repriză, când a băgat degetul mijlociu în gură în timp ce era înjurat de galeriile adverse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.