Liga 1

Conducerea Rapidului, primă reacție halucinantă după gesturile golănești făcute de Marius Șumudică: „A fost ireproșabil! Scoatem în evidență senzaționalul, nu a fost nimic”

+16 Foto
Marius Șumudică, gesturi obscene în timpul partidei FCSB - Rapid, fotomontaj: Daiana Păduraru

Articol de Sergiu Alexandru   —  luni, 28 octombrie 2024

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a comentat pentru Gazeta Sporturilor prestația echipei alb-vișinie în derby-ul cu FCSB, 0-0, dar și gesturile obscene făcute de Marius Șumudică către fanii rivali.

Înjurat pe întreaga durată a meciului de fanii FCSB, Șumudică nu a vrut să se lase mai prejos: s-a aplecat cu spatele la ei, apoi și-a băgat degetul mijlociu în gură.

Întrebat despre aceste gesturi, Șumudică i-a luat în râs pe reporteri: „Îmi așezam pantalonii și am și niște pantofi la care îmi ies limbile. M-ați văzut cu degetul mijlociu în gură? Mi se lipise o gumă de mestecat și am o lucrare pe care am făcut-o” a spus Șumi după meci.

Viorel Moldovan pentru Gazeta Sporturilor: „Marius Șumudică s-a comportat ireproșabil!”


Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Viorel Moldovan, președintele echipei, a fost întrebat despre reacția antrenorului vișiniu și a precizat că nu are ce să îi reproșeze lui Șumudică. Mai mult, spune Moldovan că imaginea clubului nu este afectată.

„Nu știu ce gesturi... Ce să afecteze? Ce gesturi a făcut? Eu nu am văzut. Eram în tribună. Nu știu ce gesturi. Nu are ce să afecteze. Din câte am înțeles mesteca gumă, are o lucrare...

E la fotbal, până la urmă. Nu a fost, din punctul meu de vedere, ceva... De multe ori exagerăm și scoatem în evidență senzaționalul. Nu a fost nimic!

Marius a avut un comportament ireproșabil și nu a deranjat cu nimic. Din contră, și lui i se strigă de multe ori foarte multe lucruri... Pentru mine, a avut un comportament foarte OK. Se exagerează! Se întâmplă de multe ori aceste lucruri, se întâmplă și în alte părți, chiar mai grav, dar nu se mediatizează atât”, a spus Viorel Moldovan pentru GSP.ro.


+16 Foto
Marius Șumudică, gesturi obscene în FCSB - Rapid, foto: Ionuț Iordache
  • Nu este pentru prima dată când Marius Șumudică are astfel de reacții către galerie FCSB. De-a lungul anilor, indiferent de echipa la care antrena, Șumudică a fost surprins făcând gesturi golănești către fanii roș-albaștri

Viorel Moldovan, concluzii după FCSB – Rapid: „Ne stabilizăm defensiv”

Acesta a vorbit și despre prestația echipei, declarând că este mulțumit cu rezultatul de egalitate.

„E un punct foarte important pentru noi, ținând cont că am jucat cu FCSB. Venea după un eșec usturător în Europa League, dar, per total, eu sunt mulțumit. Noi suntem mulțumiți. Îmbucurător e faptul că nu am primit gol. E al doilea meci în care poarte rămâne intactă.

E foarte important. Înainte de meciul cu Farul, încasam goluri la fiecare meci. Acum ne stabilizăm din punct de vedere al organizării defensive, Marius face o treabă extraordinară. Băieții înțeleg cum stau lucrurile și asta se vede. Suntem într-un moment mai bun, după începutul complicat de sezon. Deja se vede aportul lui Marius.

La nivel de organizare defensivă am fost foarte OK. FCSB a avut inițiativă, dar noi am avut ocaziile mai clare. FCSB a avut șanse prin șuturi de la distanță, dar portarul nostru a făcut un meci mare. Siegrist e un transfer reușit. E un portar de mare calitate, un băiat de mare caracter.

E un punct OK. Rămâne acum să ne concentrăm pe meciul cu FC Botoșani, Cupa e un obiectiv important pentru noi. După aceea urmează două meciuri în campionat, cu Hermannstadt și cu UTA. Sper să ne recuperăm bine, sunt meciuri care se joacă la un interval scurt. Dar am mare încredere că Marius va știi cum să gestioneze pentru a obține maximum.

Rapid a avut doar rezultate pozitive cu FCSB în ultima perioadă, dar după fiecare victorie intervenea ceva și tot ce se întâmpla era diferit. Vă dați seama că există o presiune în aceste meciuri și se simte, atât la jucători, cât și la staff. Dar Marius are experiența necesară pentru a gestiona aceste momente”, a adăugat oficialul giuleștenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.