Stranieri

Rapid își freacă mâinile » Turcii despre cazul lui Denis Drăguș: „Se face curățenie, e planificat”

Denis Drăguș / Foto: Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu   —  luni, 28 octombrie 2024

Denis Drăguș (25 de ani) este foarte aproape de despărțirea de Trabzonspor în această iarnă, după ce a intrat în conflict cu antrenorul și cu coechipierii după ultimul meci din campionat.

Marius Șumudică a anunțat la finalul meciului încheiat de Rapid la egalitate cu FCSB, scor 0-0, că îl așteaptă pe titularul naționalei României la Rapid. Cei doi au mai colaborat în trecut la Gaziantep.

„Plecarea lui Drăguș este planificată”

Presa din Turcia a anunța că va avea loc „o curățenie” la Trabzonspor în această iarnă, iar Denis Drăguș este unul dintre jucătorii vizați să părăsească echipa.


„Va acea loc o curățenie la Trabzonspor în această iarnă, iar principalii jucători vizați sunt străinii Borna Barisic, Mislav Orsic și Batagov. De asemenea, plecarea lui Drăguș este planificată din cauza conflictului în care a fost implicat în vestiar după meciul cu Goztepe.

Drăguș, care a jucat pentru Gaziantep sezonul trecut, nu a vrut să rămână în Turcia. Românul a semnat cu Trabzonspor la presiunea impresarului său (n.r. - Florin Manea). Acesta l-a convins și i-a spus că-l va transfera la o altă echipă la finalul acestei stagiuni.

Drăguș s-a purtat ca și cum a fost starul Campionatului European încă din ziua în care a venit. Nu a făcut niciodată parte din echipă și a intrat în conflict cu antrenorul”, notează turcii de la fotospor.com.

VIDEO. Marius Șumudică îl așteaptă pe Drăguș la Rapid: „Este numărul 1 la echipa națională”


„Mi l-aș dori pe Drăguș, să fiu sincer. Din câte văd, nu se adaptează acolo (n.r. - la Trabzonspor). Vom încerca să facem o ofertă în iarnă, dacă există posibilitatea unui împrumut. Mi-aș dori din suflet să-l aduc aici, este finul meu, un jucător care este numărul 1 la echipa națională din postura de vârf de atac.

A venit să-i fiu fin după ce a marcat 14 goluri și avea salariu 20.000 de euro. Acum are peste un milion. Este numărul 1 la echipa națională. Este prima soluție ca vârf de atac, ar juca într-un picior aici, cum să nu se adapteze? Comparăm liga din Turcia cu cea din România... nu putem compara.

Toți jucătorii pe care i-am luat s-au adaptat. Vreau un exemplu de jucător care nu s-a adaptat! Găman îmi scrie și acum, Silviu Lung, Junior Morais, Boldrin, Budescu, Săpunaru. I-am luat pe Maxim, Drăguș, nici nu mai știu câți am pe buletin”, a declarat Șumudică, la conferința de presă de după meciul cu FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.