Liga 1

Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video), Carmen Dumitru   —  luni, 28 octombrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat în această dimineață, la Palat, că vrea să transfere un atacant în perioada de transferuri din iarnă, acesta urmând să fie rezerva lui Daniel Bîrligea. De asemenea, ar mai fi interesat de un fundaș central.

Mulțumit de actualul lot, Becali a declarat că nu vrea să aducă întăriri serioase. El a anunțat că în meciul cu Dinamo din Cupa României Betano, de pe 30 noiembrie, va schimba toți titularii folosiți „în câmp” cu Rapid.

Becali a mai spus că Baeten va reintra în echipă, după ce în derby-ul cu giuleștenii a rămas pe bancă. De altfel, din ultimele 7 meciuri, belgianul a jucat doar 28 de minute cu Rangers, în Europa League, când roș-albaștrii au pierdut cu 0-4.

VIDEO. Gigi Becali a anunțat ce transfer vrea la FCSB și cum se schimbă echipa cu Dinamo


„Acum să-i vedem cu Dinamo. O să fie schimbați toți titularii de aseară. Niciunul nu va juca, cu excepția lui Târnovanu. Cupa este obiectiv. Va juca și Ștefănescu, să își arate și el valoarea.

Probabil să mai vină ceva la iarnă. Nu există jucător de care să vreau să scap. O să joace Baeten, să vedem cum joacă și el. A dat gol, ne-a calificat (n.r. - cu Maccabi Tel Aviv, în turul 2 din Champions League), apoi cam moale, probabil și din cauza antrenamentelor. Dar nu e vreunul de care să vreau să scap.

FCSB - Rapid / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Cred că ne mai trebuie un atacant și probabil un fundaș central. Dar avem 4, deci doar un atacant cred că ne-ar mai trebui. La închidere va reveni Lixandru. Acum vom schimba echipa, avem lot, de asta spun că nu e niciunul de care să vreau să scap”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă la palatul din Aleea Alexandru.


Ce atacanți are FCSB în lot:

  • Daniel Bîrligea
  • Daniel Popa
  • David Miculescu (ocazional)
  • Florin Tănase (ocazional)

Ce fundași centrali are FCSB:

  • Joyskim Dawa
  • Vlad Chiricheș
  • Mihai Popescu
  • Siyabonga Ngezana

Echipa probabilă a lui FCSB cu Dinamo în Cupa României: Târnovanu - Pantea, M. Popescu, Chiricheș, Panțîru - Alhassan, Edjouma - Baeten, Luis Phelipe, Ștefănescu - D. Popa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.