Liga 1

Becali, declarații măgulitoare la adresa lui Istvan Kovacs, după FCSB - Rapid: „E expert în arbitraj”

FCSB - Rapid/ foto: GSP

Articol de Valentin David (video), Carmen Dumitru, Laura Șoica   —  luni, 28 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a vorbit în această dimineață la Palat, după meciul cu Rapid, scor 0-0, și a avut doar cuvinte de laudă la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs (40 de ani).

Becali a fost de foarte multe ori nemulțumit de arbitrajul meciurilor FCSB-ului, însă de această dată, după derby-ul cu Rapid, a declarat că Istvan Kovacs a arbitrat „perfect”.

VIDEO. Gigi Becali, laudă arbitrajul după FCSB - Rapid 0-0

Becali a afirmat că nu are ce să comenteze la adresa arbitrajului, deoarece meciul a fost condus „prea bine”. În plus, patronul de la FCSB a spus că știa că Istvan Kovacs va fi un mare arbitru, încă de acum 15 ani.


„Istvan a arbitrat prea corect și prea bine. Nu am ce să îi zic, e expert în arbitraj, așa trebuie să facă întotdeauna. A arbitrat prea bine, perfect. Așa trebuie să arbitreze mereu, fără să țină cont de cine e pe teren, e mare arbitru, eu spuneam de acum 15 ani.

Acum o să vină Barbu, în vreo 2 sau 3 ani o să vedeți ce arbitru mare o să fie”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Becali l-a criticat în trecut pe Istvan Kovacs

Gigi Becali l-a acuzat adesea pe Istvan Kovacs că o avantajează pe CFR Cluj, adversara la titlu a roș-albaștrilor din ultimii ani. În septembrie 2023, după CFR Cluj - Petrolul 1-0, meci în care Istvan Kovacs le-a refuzat două penalty-uri prahovenilor, Becali a ieșit la atac:


„Nu poate să facă așa ceva dacă nu îl pune cineva, care îl susține. Dar nu Burleanu, aici cred că e Vassaras. Burleanu nu cred că e genul de om care să facă așa ceva. Ne scapă ceva. Ce s-a întâmplat e ceva de film. Nu știu... E posibil să fie ceva, dar nu știu. Dacă știam, spuneam. Nu există să facă așa ceva fără susținere. Nu ai cum să faci așa ceva cu VAR! Nu ai cum!”, a declarat Gigi Becali, în septembrie 2023.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan Kovacs. E un arbitru mare. Dar cu mine greșește si nu mai e mare. Acum mi l-a dat și pe frati-su, l-au scos și pe ăsta din căciulă. Mai are vreun nepot, să-l facă și pe ăla arbitru?!

  • Gigi Becali, în august 2023

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.