Liga 1

Câți bani a făcut FCSB după meciul cu Rapid » Gigi Becali: „Ăsta e interesul meu”

FCSB - Rapid » Mesajele afișate de cele două galerii la derby, foto: GSP

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video), Carmen Dumitru   —  luni, 28 octombrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat câți bani au intrat în conturile clubului la meciul cu Rapid, scor 0-0, din etapa #14 a Superligii.

A doua zi după derby-ul de pe Arena Națională, Becali a declarat că au intrat 400.000 de euro în conturile clubului. Pe stadion au fost 40.287 de spectatori la meciul dintre FCSB și Rapid.

Becali a oferit însă două declarații contradictorii. După ce inițial a spus că în plan financiar ar prefera Rapid în play-off, patronul de la FCSB s-a răzgândit câteva momente mai târziu. Pe plan sportiv ar prefera să o întâlnească pe Petrolul în partea a doua a campionatului, nu pe Rapid.

În acest moment, echipa din Ploiești e pe podium, în timp ce giuleștenii sunt pe locul 10.


VIDEO. Gigi Becali: „În play-off, cu Rapid am face 500.000 din bilete”

„Interesele noastre sunt ca Rapid să intre în play-off, că am încasat vreo 400.000 de euro din bilete. Deci dacă vrei să nu intre, renunță la 400.000. Renunți la 500.000 în play-off? Sau vrei să scapi de un adversar?

Mai bine să fie Petrolul decât Rapid, că nu mai ai un concurent în plus la titlu. Rapid s-ar bate la titlu dacă ar ajunge în play-off”, a declarat Gigi Becali la palatul lui din Aleea Alexandru.

Dacă Rapid e pe locul 10, FCSB se află pe 6 în Superliga. Roș-albaștrii au 20 de puncte în 13 meciuri jucate și o restanță de jucat, cu FC Botoșani. Giuleștenii au 17 puncte în 14 etape.


GALERIE FOTO. Suporterii prezenți la derby-ul FCSB - Rapid

+22 Foto
FCSB - Rapid » Mesajele afișate de cele două galerii la derby, foto: GSP

Clasamentul din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.