Liga 1

Nelu Varga a luat decizia în privința lui Dan Petrescu

Nelu Varga / foto: GSP

Articol de Adrian Duţă   —  luni, 28 octombrie 2024

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a decis să-l lase pe Dan Petrescu pe bancă, după ce recent a declarat că își pune semne de întrebare în privința antrenorului.

CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi, scor 3-3, după ce a fost condusă cu 1-3 până în minutul 86. Suporterii din Gruia au răbufnit când echipa lor se afla în dezavantaj de două goluri și i-au strigat „demisia” lui Petrescu.

A doua zi după meci, Varga l-a criticat pe Dan Petrescu, nemulțumit de joc, de rezultat și de abordarea meciului cu Sepsi.

Nelu Varga a luat decizia în privința lui Dan Petrescu


„Deocamdată îi las să muncească, vedem ce va fi. Nu am avut nicio discuție nici cu Petrescu, nici cu echipa”, a declarat Nelu Varga, potrivit sport.ro.

„Sunt supărat. Îmi pun semne de întrebare în privința lui Dan Petrescu pentru prima dată. Mă deranjează rezultatele, jocul și modul în care a alcătuit echipa. Nu înțeleg de ce trebuie să fim mereu conduși ca să ieșim și noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim”, a spus Neluțu Varga, conform prosport.ro.

CFR Cluj e pe locul 5 în Superliga, cu 20 de puncte, iar Petrescu e conștient că se află în pericol de a fi demis.

Lumea nu are răbdare aici, înțeleg, dar se mai întâmplă și meciuri ca acesta de azi când nu iese totul cum vrem noi. Am venit în 2017, suntem acum în 2024, deci am plecat, am venit. Știu ce e aici, știu ce mă așteaptă. Și dacă pierdeam și dacă nu, eu nu văd de ce trebuie să plec acum. Dacă cineva decide asta, e ok, dar eu muncesc de dimineață până seara, echipa joacă foarte bine. Și cred că dacă ne uităm la ce jucători am plecat, suntem bine unde suntem



- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj


Clasamentul din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.