Liga 1

Imagini superbe surprinse de GSP » Ce făcea Valentin Crețu pe gazon, în timp ce restul colegilor erau deja la vestiare

Articol de Ionuţ Iordache, Laura Șoica   —  luni, 28 octombrie 2024

La finalul meciului cu Rapid, scor 0-0, după ce toți jucătorii de la FCSB au mers la vestiare, doar fundașul dreapta Valentin Crețu (35 de ani) a rămas pe gazon, pentru a se juca cu una dintre fetițele sale.

Valentin Crețu duce o viață fericită, în afară fotbalului, alături de soția sa și de cele două fetițe ale lor.

+28 Foto
Vali Creţu, la finalul meciului cu Rapid FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Video. Vali Crețu împreună cu fetița sa după finalul meciului cu Rapid


La finalul meciului cu Rapid, fotbalistul a rămas pe gazon alături de cele două fetițe ale sale. În timp ce una dintre ele fugea fericită pe teren, cealaltă stătea alături de Vali Crețu.

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a stat alături de fetiță și a început să o învârtă pe teren, după ce s-a oprit să salute pe cineva, Crețu a continuat din nou să ce joace cu fiica sa.

Vali Crețu este fotbalistul FCSB-ului din 2019, iar după ce a devenit campion cu echipa a semnat și prelungirea de contract.


Fundașul a jucat 173 de meciuri în tricoul roș-albastru, dintre care 20 au fost în acest sezon.

Fotbalistul cotat cu 200.000 de euro pe Transfermarkt a mai jucat de la începutul carierei la echipele Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Beroe (Bulgaria), Săgeata Năvodari, Energie Cottbus (Germania) și Poli Iași.

Vali Crețu nu a avut o viață ușoară

Crețu a dezvăluit în trecut că nu a trăit o viață ușoară. Acesta și-a pierdut mama încă de mic și de la 13 ani a trebuit să muncească pentru a-și ajuta tatăl, iar în acest timp mergea și la fotbal.

Provin dintr-o familie cu 5 frați. Mama mea s-a îmbolnăvit și am rămas cu tatăl meu. Nu se putea descurca singur. Asta e realitatea, nu îmi e rușine să o spun. Am știut să muncesc, am lăsat capul jos și am mers mai departe.

Mă duceam, țin minte, la niște magazine mari unde aveau nevoie să descarce marfă. De la 13 ani făceam asta. Nu aveam altă variantă. Făceam și fotbal, mergeam și la școală când puteam. Nu ajungeam mereu.

Am luptat și Dumnezeu nu m-a lăsat! Am avut mare noroc cu soția mea. Eu zic că datorită ei am revenit cu picioarele pe pământ



- Valentin Crețu, fundaș FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.