Liga 1

Ionel Ganea, dezamăgit de un jucător de la Rapid: „Trebuia să arate mai multă dorință”

Alex Dobre nu a impresionat în FCSB – Rapid // FOTO: GSP

Articol de Sergiu Alexandru   —  luni, 28 octombrie 2024

Fostul jucător al Rapidului, Ionel Ganea, a făcut analiza derby-ului cu FCSB, 0-0, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor.

Acesta a declarat că echipa alb-vișinie ar trebui să fie mulțumită cu rezultatul obținut și o vede în creștere de formă, fiind sigur că Rapid va prinde play-off-ul

Analiza lui Ionel Ganea după FCSB - Rapid: „Șumudică a jucat la rezultat”

„Din punctul meu vedere, Șumi a jucat la rezultat. A încercat să scoată cel puțin un egal. Și i-a reușit. Eu zic că pentru Rapid e un plus mare acest rezultat. A câștigat cu Farul, acum e la al doilea meci fără gol primit. E un lucru foarte bun.


Rapid e pe un drum bun, sper că Șumi să redreseze echipa și să îndeplinească obiectivul. Mi-aș dori ca Rapid să intre în primele șanse. Nu cred că-i va fi greu, dar trebuie să câștige cu echipele mici. Trebuie să adune puncte și, mai ales, să câștige acasă. Totuși, ești Rapid, ai stadionul plin de suporteri care fac o atmosferă frumoasă”, a spus Ionel Ganea pentru GSP.ro.

Ionel Ganea: „Alex Dobre trebuia să arate mai mult”

Fostul atacant a comentat și prestațiile ultimelor transferuri făcute de Rapid. I-a lăudat pe Boupendza și N'Jie și a spus că Alex Dobre nu s-a mai ridicat la nivelul arătat în meciul cu Farul, când a reușit o dublă.

„Boupendza și N'Jie mi-au plăcut. Au luptat bine bine acolo în față. Au reușit să țină de minge, să facă față. Au fost momente în care Steaua (n.r. - FCSB) domina, dar ei au mai reușit să țină de minge, să dea un moment de respiro fundașilor. Au arătat destul de multe.


Dobre mi-a plăcut mai puțin. Nu a mai fost ca la meciul cu Farul. Nu a mai arătat dorința și răutatea de a marca. În mod normal, avea un moral bun și trebuia să fie mult mai dornic. Mai ales că juca împotriva Stelei”, a mai spus Ganea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.