Cupa Romaniei

Omrani revine pe teren într-un meci oficial. Fostul atacant al FCSB nu a mai jucat de mai bine de jumătate de an!

Billel Omrani în Poli Iași - Ceahlăul 2-0

Articol de Ovidiu Minea   —  luni, 28 octombrie 2024

Politehnica Iași se va confrunta mâine, pe teren propriu, în grupele Cupei României, cu UTA. La disputa cu arădenii, antrenorul Emil Săndoi se gândește să conteze pe doi debutanți, stoperul Mohammed Umar și atacantul Billel Omrani, care a mai jucat în România la CFR Cluj, FCSB sau Petrolul.

Deși se pregătesc de multe luni în Copou, cei doi nu au niciun minut oficial în tricoul lui Poli, deoarece nu figurează pe lista cu jucătorii care au drept de joc în campionat.

Patru piese de bază în afara lotului

Oficial, Săndoi, care a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că nu va reține în lot patru piese de bază pentru meciul cu arădenii, Fernandez, Guilherme, Samayoa și Roman, s-a mulțumit să spună că „voi da șanse unor jucători care au jucat mai puțin, cei care vor intra au posibilitatea de a deveni titulari la următoarele meciuri de campionat”, fără să nominalizeze.


Șefii Politehnicii nu au negat însă că Umar și Omrani, care aștepta cartea verde ieri, vor fi utilizați marți. Umar a jucat ultima dată pe 22 mai, la Ilves, în prima ligă finlandeză, iar Omrani a bifat ultima apariție oficială pe 7 aprilie, la Wisla Cracovia, în liga a doua din Polonia.

Emil Săndoi, antrenorul lui Poli Iași. Foto: Facebook

Gândurile lui Săndoi: „Încercăm să avem un parcurs bun în Cupă”

Tehnicianul ieșenilor s-a referit la meciul de mâine: „Întâlnim o echipă cu care am jucat acum câteva etape și cu care am remizat. A fost un rezultat echitabil, chiar dacă noi am avut ocaziile mai clare. E un adversar incomod, care a legat în ultima perioadă mai multe rezultate pozitive, au câștigat în ultima etapă, cu Buzău, au urcat în clasament, Au făcut foarte multe transferuri, au un antrenor cu experiență, un lot echilibrat, numeros. Noi venim după eșecul de la Ploiești, care nu ne-a picat bine, și datorită modului în care a decurs jocul, cu multe greșeli individuale. Încercăm să avem un parcurs bun în Cupă, o competiție pe care o respectăm”.


Ionuț Ailenei: „Vrem să trecem de grupe”

La conferința de astăzi a fost prezent și portarul Ionuț Ailenei, care are mari șanse de a fi titular marți. Fotbalistul a prezentat planurile fotbaliștilor ieșeni legate de disputa cu UTA și de Cupa României: „Avem gânduri pozitive. UTA are un lot puternic, dar noi credem că avem și noi un lot puternic și mergem la victorie. Chiar dacă e un meci de Cupă, îl tratăm serios. Vrem să trecem de grupe și mai departe vom vedea”.

Partida de mâine dintre Poli și UTA va începe la ora 18:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.