Altele

Ionela și Marius Cozmiuc vor deveni părinți: „Câteodată nu ne vine să credem că este real”

Ionela și Marius Cozmiuc

Articol de David Marinescu   —  luni, 28 octombrie 2024

Ionela Cozmiuc (29 de ani) și Marius Cozmiuc (32 de ani), vicecampioni olimpici, au anunțat că vor deveni părinți, o dorință pe care și-au exprimat-o la retragerea din canotaj. O dorință care acum a devenit realitate.

Anul 2024 este unul pe care Ionela și Marius Cozmiuc nu-l vor uita. Ionela a devenit campioană europeană și vicecampioană olimpică în proba de dublu vâsle categorie ușoară (alături de Gianina van Groningen).

În timp ce Marius, medaliat cu argint în proba de dublu rame la Tokyo (alături de Ciprian Tudosă), a bifat la Paris a patra ediție de Jocuri Olimpice, el câștigându-și locul în barca de 8 plus 1, după ce a avut de înfruntat o problemă medicală gravă. Cei doi au fost, de asemenea, portdrapel pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Final de carieră în puncte diferite pentru soții Cozmiuc


Dacă pentru Marius, Jocurile Olimpice de la Paris au reprezentat ultima competiție, Ionela a mers și la Campionatele Mondiale de la St. Catharines (Canada), unde a cucerit a patra sa medalie de aur, de data aceasta în proba de simplu vâsle, categorie ușoară, o distincție pe care o mai pusese în palmares în 2022, la ediția Mondialelor de la Racice.

10 medaliila competițiiel majore are Ionela Cozmiuc, una olimpic, cinci mondiale și patru europene

11 medaliila competițiile majore are Marius Cozmiuc, una olimpică, două mondiale și opt europene

Vestea cea mai bună a venit acum, când Ionela și Marius, care s-au retras in canotaj, au aflat că vor deveni părinți. În ziua în care sărbătoresc 7 ani de căsătorie, ei au făcut publică această veste.


Ionela și Marius Cozmiuc au făcut publică vestea în ziua în care împlinesc șapte ani de la căsătorie

„Suntem extrem de bucuroși că vom deveni pentru prima dată părinți și că acest lucru s-a întâmplat atât de repede. Ne-am dorit din tot sufletul să avem un copil și ne bucurăm mult de această perioadă. Câteodată nu ne vine să credem că este real și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru minunea din viața noastră!”, au transmis cei doi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.