Liga 1

Arbitrul care l-a mai enervat o dată în acest sezon pe Hagi a fost delegat la meciul Farul - Universitatea Craiova, din această seară

Gică Hagi

Articol de Laura Șoica   —  luni, 28 octombrie 2024

Marcel Bîrsan (42 de ani) va fi arbitrul partidei dintre Farul și Universitatea Craiova, din această seară. La începutul sezonului actual Gică Hagi (59 de ani) a fost nemulțumit de deciziile „centralului”.

Meciul dintre Farul și Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 14 a Superligii, se va disputa azi de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.

Marcel Bîrsan arbitrează Farul - Universitatea Craiova

Arbitrul principal la meciul de luni este Marcel Bîrsan, acesta va fi ajutat de Ghinguleac Radu Adrian și Neacșu Ionuț Traian.


La camera VAR se va afla Costreie Sorin, iar arbitrul AVAR va fi Artene Ovidiu. Observatorul de arbitrii de la acest meci va fi Fecioru Corneliu.

Bîrsan a condus 9 partide în acest sezon, iar 7 dintre acestea au fost în Superliga. Și Universitatea Craiova l-a avut la centru în acest sezon, la finalul lunii iulie, în meciul cu CFR Cluj, câștigat de olteni cu 2-0.

În toate cele 9 partide în care a fost arbitru, Marcel Bîrsan a acordat 38 de cartonașe galbene și încă două roșii.

Centralul a condus două meciuri în sezonul trecut dintre Farul și Universitatea Craiova. Ambele partide au fost câștigate de echipa lui Hagi.


Scorul meciului tur din sezonul regulat a fost 2-0, iar turul din play-off s-a încheiat cu 2-1, tot în favoarea constănțenilor.

Hagi, nemulțumit de Bîrsan în meciul cu UTA din acest sezon

După meciul dintre UTA și Farul, din 26 august, Hagi a criticat dur arbitrajul. În acea partidă la centru a fost chiar Marcel Bîrsan.

Să nu dai penalty la Bălașa? E prea mult! Să ni se povestească nu știu ce, că nu știu ce a făcut. S-a văzut din tribună, l-a ținut. Nu a dat nimic. Ce explicații să cer? Cine sunt eu? Un antrenor și atât. Când vezi că e clar... Mă scuzați! Cu FCSB au dat în ultimul minut, toată conducerea noastră a primit mesaj că nu a fost penalty. Și nu a zis nimeni nimic. Și am luat bătaie.

Tot timpul câte două minute pauză, când au stat pe teren. Arbitrul a făcut semn adversarului că de ce a iuțit jocul. Atunci să jucăm static. Aia e, mergem înainte. Am venit convinși că putem face bine. Știam că dăm peste o echipă bună acasă. Dar am făcut față. Păcat, puteam face mai mult.



-Hagi, în august 2024.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.