Liga 1

„Trezește-te, băi, tată! Ți-au căzut pleoapele” » Episodul pe care Charalambous nu l-a uitat în relația cu Șumudică

La finalul derby-ului FCSB - Rapid 0-0, Elias Charalambous s-a grăbit să ajungă la cabine fără să-l salute pe Marius Șumudică

Articol de George Nistor   —  luni, 28 octombrie 2024

La finalul derby-ului FCSB - Rapid 0-0, Elias Charalambous s-a grăbit să ajungă la cabine fără să-l salute pe Marius Șumudică, astfel că antrenorul giuleștenilor l-a urmat pe tunel pentru a-i reproșa gestul.

Mai mulți oficiali ai celor două formații au crezut că urmează un conflict și au intervenit, însă totul a fost elucidat minute mai târziu.

Charalambous și Șumudică au fost colegi la Omonia Nicosia și au lucrat împreună la FC Vaslui, dar un episod petrecut în urmă cu un an au umbrit relația de prietenie pe care o au.

Episodul în care Marius Șumudică l-a făcut praf pe Elias Charalambous


În august 2023, pe când Elias Charalambous se afla la începutul mandatului pe banca celor de la FCSB, Marius Șumudică nu a ezitat să nu critice în stilul său caracteristic comportamentul antrenorului într-o conferință de presă.

Se întâmpla după prima manșă a „dublei” cu Nordsjaelland 0-0, pe teren propriu, din turul 3 al Conference League.

Întrebat de jurnaliști despre schimbările din timpul partidei, cipriotul s-a arătat vizibil deranjat și a răbufnit. A fost una dintre puținele ieșiri nervoase ale lui Charalambous în spațiul public.

„Elias, trezește-te, băi, tată, că ești cam recalcitrant. Mi s-a părut cam agresiv, i-au căzut pleoapele când a fost întrebat de schimbări. Să fie mai calm, că așa îi stă bine”, a spus Șumudică, în calitate de analist Digisport la acea vreme.


La retur, roș-albaștrii au pierdut cu 2-0 în Danemarca, astfel că aventura roș-albaștrilor în Europa s-a încheiat înaintea fazei grupelor.

Marius Șumudică: „Eu l-am adus în România. Am fixat să ieșim la masă”

După FCSB - Rapid, Șumudică a explicat momentul în care s-a simțit ignorat de către cel pe care îl numește prieten.

Antrenorul giuleștenilor a precizat că îi leagă o relație aparte și au stabilit să ia masa împreună.

„A plecat supărat probabil din cauza rezultatului, nu a venit să mă salute, după care acum am fixat să ieșim împreună la masă, pentru că ne cunoaștem familiile, am jucat împreună la Omonia, am fost colegi de cameră pe timpul când eram jucători, după care l-am luat la Vaslui, mi-a fost jucător, eu l-am adus în România.

Era supărat că eu fiind admonestat de unii fani, le-am făcut să tacă din gură și el a crezut că le-am făcut alt gest sau ceva de genul ăsta, după care a venit, și-a dat seama că nu. Atunci m-a luat în brațe, m-a pupat. Am stabilit deja masa, sper să plătească el”, a transmis „Șumi”.

De ce să nu ies cu Șumudică la masă? Sigur, plătesc eu. Banii nu sunt o problemă. Ce s-a întâmplat între noi a fost ceva legat de joc. În general avem o relația bună. A fost vorba de o neînțelegere. Nimic special. Am fost colegi de echipă, chiar colegi de cameră. Suntem și vom rămâne prieteni. Dacă mă invită la cină, cu siguranță voi accepta.



- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.