Campionate

Aroganța l-a costat pe Vinicius! Spaniolii au făcut acum dezvăluirea uluitoare din El Clasico: cum a râs brazilianul de Gavi

Vinicius era sigur că va câștiga Balonul de Aur, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene   —  luni, 28 octombrie 2024

Vinicius Junior (24 de ani), atacantul lui Real Madrid, era atât de sigur că va câștiga Balonul de Aur încât s-ar fi lăudat în „El Clasico” cu acest trofeu. Astăzi s-a aflat faptul că starul madrilenilor nu va obține această distincție, Rodri (28 de ani), mijlocașul lui Manchester City, devenind favorit.

Cei de la Mundo Deportivo anunță faptul că Vinicius i-ar fi transmis lui Gavi (20 de ani), mijlocașul Barcelonei, că va fi desemnat Balonul de Aur în momentul în care cei doi s-au certat în finalul disputei. Gavi i-a arătat 4 degete, semnificând golurile catalanilor, în timp ce brazilianul lui Real Madrid a răspuns la fel de arogant: „Luni voi câștiga Balonul de Aur”.

Replica lui Vinicius s-a dovedit falsă, conform informațiilor apărute astăzi în presa internațională. Brazilianul nu va câștiga trofeul și nici nu va mai călători la Paris pentru gală, fiind extrem de afectat și dezamăgit de această decizie.

Vinicius era sigur că va câștiga Balonul de Aur


Real Madrid nu va avea niciun reprezentant în cadrul ceremoniei de la Paris. Vinicius ar urma să nu câștige Balonul de Aur, deși era considerat marele favorit. Atacantul era convins de faptul că va obține acest trofeu.

În timpul unui duel cu Gavi, Vinicius i-ar fi spus clar adversarului său faptul că el va fi marele câștigător. Această discuție a venit în contextul în care Gavi l-a tachinat din cauza scorului. Barcelona s-a impus în „El Clasico” fără probleme, scor 4-0. La 2 zile de la marele meci, Vinicius nu va merge la Paris, fiind acum convins că nu va obține această distincție.

După ce a câștigat Liga Campionilor și La Liga în sezonul trecut, Vinicius era marele favorit la câștigarea Balonului de Aur, însă acum a fost devansat de Rodri, mijlocașul lui Manchester City. Acesta a câștigat Premier League și Campionatul European în sezonul trecut.

„Vinicius Jr nu o să călătorească la Paris deoarece nu va câștiga Balonul de Aur! Nimeni de la Real Madrid nu va participa la ceremonie... Nici Florentino Perez, nici Vini Jr, nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham nu vor fi astăzi la Paris, așa cum a decis clubul”, a transmis Fabrizio Romano, pe pagina personală de Facebook.


Balonul de Aur se va acorda pentru performanțele din sezonul 2023-2024. În acest moment, spaniolul e accidentat si ratează finalul de an.

Mijlocașul lui Manchester City și al Spaniei a ajuns la Paris în jurul orei 14:00 în cârje și, după ce a aflat că Real Madrid nu se va deplasa la Paris (doar Butragueño ca reprezentare instituțională), și-a văzut șansele de a câștiga Balonul de Aur crescând vertiginos.

Fotbalul spaniol nu mai câștigase Balonul de Aur din 1960, atunci când Luis Suárez, un fotbalist galician de la Barcelona, a reușit acest lucru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.