Campionate

Lovitură de teatru la Madrid! » Acum s-a aflat! Cine i-a interzis lui Vinicius să meargă la gala Balonului de Aur 2024

Florentino Perez i-a interzis lui Vinicius să participe la Gala Balonului de Aur, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene   —  luni, 28 octombrie 2024

Vinicius Junior (24 de ani) a primit o veste proastă astăzi. Atacantul lui Real Madrid nu va primi Balonul de Aur, deși era favorit să obțină această distincție. Rodri (28 de ani), mijlocașul lui Manchester City, ar urma să primească acest trofeu, iar delegația lui Real Madrid și-a schimbat complet planurile pe ultima sută de metri. Nu va călători la Paris pentru ceremonie, iar acum s-a aflat cine a luat această decizie.

Potrivit celor de la sport.es, Florentino Perez (77 de ani) i-a interzis lui Vinicius să participe la gala Balonului de Aur. Atacantul brazilian și-ar fi dorit să participe la acest eveniment, însă președintele lui Real Madrid a interzis participarea tuturor reprezentanților lui Real Madrid.

Florentino Perez i-a interzis lui Vinicius să participe la Gala Balonului de Aur

Vestea că Vinicius nu va primi Balonul de Aur a venit ca un „duș rece” pentru cei de la Real Madrid. Călătoria la Paris a fost anulată pe ultima sută de metri. Totuși, chiar și în contextul în care știa că nu va primi această distincție, Vinicius și-ar fi dorit să fie prezent acolo.


Brazilianul era hotărât să meargă la Paris, chiar dacă trofeul ar urma să ajungă la Rodri. În ciuda intențiilor sale, Florentino Perez i-a transmis clar că nu are ce căuta acolo. Dezamăgirea a fost și este în continuare foarte mare la Madrid.

Așadar, Real Madrid nu va avea absolut niciun reprezentant la această ceremonie.

Rodri este pregătit să câștige Balonul de Aur, iar Luis de la Fuente premiul pentru cel mai bun antrenor. Se pare că naționala Spaniei va domina complet ceremonia, mai ales că Lamine Yamal este favorit să câștige Trofeul Kopa, premiul acordat celui mai bun jucător din lume care are sub 21 de ani.

Vinicius Jr nu o să călătorească la Paris deoarece nu va câștiga Balonul de Aur! Nimeni de la Real Madrid nu va participa la ceremonie... Nici Florentino Perez, nici Vini Jr, nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham nu vor fi astăzi la Paris, așa cum a decis clubul.



- Fabrizio Romano, jurnalist italian


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.