Liga 1

Inca patru straini la Piatra! Vezi foto cu jucatorii aflati in probe la Ceahlaul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vezi pozele celor patru jucatori din strainatate aflati in probe la Ceahlaul. Doi portughezi si un rus, toti trei fundasi, si un atacant american, toti cu sanse mari de a semna cu trupa lui Viorel Hizo.

Ryan Alexander este un virf american de 23 de ani, vine de la o echipa de liga a treia din Franta si i-a impresionat pe oficialii nemteni prin fizic si viteza.



Portughezul Bruno Fernandes este fundas central si a jucat ultima oara la Deportivo Aves, din prima liga a tarii lui Figo. Are 28 de ani si a mai trecut pe la citeva echipe din liga a doua bulgara. Are cele mai mari sanse de a semna cu Ceahlaul.



Celalalt fundas portughez l-a impresionat pe presedintele Viorel Mastacaneanu: "Nu stiu cum il cheama, dar mi-a placut mult de el. Ii mai testam pe toti citeva zile si vom decide daca-i pastram sau nu".



Rusul este fundas stinga, vine din liga a doua si la antrenamente a aratat o pofta mare de joc, intelegindu-se excelent cu Marius Iordache pe banda stinga. "Nu-i cunosc numele, dar important e ce arata pe teren. Daca ne convinge, il transferam", a spus "vicele" Ioan Marginean.



Foto: Gelu Cracana

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.