Liga 1

Surpriza Matzourakis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul grec de origine romana este ultimul new-entry pe lista oltenilor. In misiunea de angajare a unui nou antrenor, patronul Adrian Mititelu si-a schimbat planurile initiale. Nu mai vrea un tehnician roman, ci unul din strain. "S-a facut o lista noua. Sint patru nume in vizorul nostru, dar nu dorim sa le facem publice deocamdata", a precizat ieri managerul general al Craiovei, Ilie Balaci. Unul dintre apropiatii lui Mititelu a dezvaluit insa noile tinte ale stiintei: "Da, sint patru: un olandez, al carui nume nu l-am retinut si care a fost contactat prin intermediul lui Ovidiu Stinga, Nicolo Napoli, Roberto Landi si Ioannis Matzourakis. Acesta din urma a fost sunat aproape zilnic de simbata incoace".

Matzourakis, care are cetatenie greco-romana, a antrenat-o ultima oara pe Omonia Nicosia. A copilarit la Bucuresti si pina in 1971, cind a plecat in Grecia, a jucat la CFR Cluj si Rapid, dar si in "nationala" olimpica a Romaniei. Ulterior le-a pregatit, printre altele, pe Larisa,  Anorthosis Famagusta, AEL Limassol, Olympiacos Pireu si Skoda Xanthi.
I
"Nu!" pentru Dinamo

Mititelu a declarat ca nu mai vrea experimente si ca decizia numirii noului tehnician va fi luata dupa indelungi analize. Finantatorul Craiovei a adaugat ca italianul Nicolo Napoli are sanse apreciabile de a reveni in Banie, la aproape 4 ani de la precedenta aventura la cirma juvetilor. In privinta ofertei de la Dinamo pentru Dorel Stoica, trimis la "satelit" pe termen nelimitat, Mititelu a tinut sa precizeze ca nici un jucator de la stiinta nu va fi transferat in Romania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.