Liga 1

Sabău e pregătit

Articol de Remus Răureanu   —  sâmbătă, 31 mai 2008

Taher l-ar mai aştepta pînă luni pe Bölöni, dar caută deja altă soluţie, dintr-o listă pe care se află Sabău plus străini.

Biletele de avion constituie ul­timul tertip al lui Bölöni! “Dacă ne cere 25 de tichete Bu­cureşti-Paris, ce facem atunci?!”, se întreabă Fathi Taher. Ior­da­nia­nul nu mai e sigur de veni­rea lui Loţi, dar tot face o promisiune: “Bölöni are termen să semneze pînă luni, la ora 10:00! Dacă iscă­leşte actele, îl prezentăm peste do­uă ore. Dacă nu, tot vom ieşi în faţa presei şi a suporterilor, ca să anun­ţăm variantele de rezervă!”.

Cine e pe lista de rezerve

Ioan Ovidiu Sabău, Gloria Bistriţa, trebuie răscumpărat de la Jean Pădureanu


Cristiano Bergodi, liber de contract, dornic să revină în Giuleşti

Mario Beretta, ex-Siena, a negociat prima oară cu rapidiştii în urmă cu 10 zile

Patrick Sander, fost la Ener­gie Cottbus, a tratat acum două săptămîni preluarea Vasluiului

“Avem doi străini, i-am invitat în România ca să discutăm cu ei şi sînt amîndoi în stand-by, aşteaptă decizia lui Bölöni. Unul e italian, de acelaşi nivel ca şi Loţi, iar celălalt e neamţ, cu o cotă ceva mai scăzută”, susţine Fathi Taher.



Din cauza tratativelor împot­mo­lite, iordanianul şi-a pus şi su­por­terii în cap. Liderii fanilor au avut ieri o întîlnire cu acţionarul principal, căruia i-au reproşat nesi­gu­ranţa din club: “Nu se poate să stăm atît după Bölöni! Dacă vrea să vină, bine, dacă nu, la revedere!”. “Nu le dau raportul suporterilor! Am discutat însă cu ei, pentru că la Rapid e un nou management şi tre­buie să ţinem seama de părerile tu­turor celor implicaţi”, a fost expli­caţia afaceristului.


“Am făcut atîtea con­tracte, dar ca ăsta cu Bölöni n-am mai văzut! Cum să stai o zi în­treagă să discuţi despre bilete de avion?!”

Fathi Taher acţionar Rapid

Declaraţia zilei: Fathi Taher, acţionar Rapid

“Ştiu de ce e Bölöni indecis: e şocat, nu se aştepta să primească o ofertă atît de bună din România!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.