Liga 1

Freiburg şi FC Nurnberg sînt interesate de transferul lui Marius Popa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul Florin Manea a declarat că formaţiile germane Freiburg şi FC Nurnberg sunt interesate de serviciile portarului lui Poli Timişoara, Marius Popa, şi ar putea face o ofertă concretă după finalul Campionatului European.

"În acest moment, două echipe din Germania s-au arătat interesate de Marius. Este vorba de Freiburg şi Nurnberg, însă negocierile sunt în faza incipientă. Probabil că vor face oferte după EURO, însă mai e şi problema sumei mari pe care o cere Poli Timişoara pentru el, de aproximativ un milion de euro", a spus Manea, care a negat faptul că Dinamo a făcut o ofertă pentru goalkeeperul lui Poli: "Deşi s-a tot vorbit despre acest lucru, Dinamo nu a făcut o ofertă pentru el, cel puţin eu nu am fost contactat de nimeni de acolo pentru vreun transfer".

În vârstă de 32 de ani, Marius Popa evoluează la Poli Timişoara din 2005, iar la începutul lunii trecute a fost scos din echipă după ce a refuzat să îşi prelungească angajamentul, scadent în vara anului viitor. Preşedintele bănăţenilor Marian Iancu a anunţat că acesta este netransferabil şi va rămâne la echipa a doua până la finalul contractului, anunţând un preţ de un milion de euro pentru oricine îl doreşte. Popa are şi două selecţii la echipa naţională a României, iar în acest moment face parte din lotul pentru EURO 2008.

FC Nurnberg a retrogradat la finalul sezonului trecut în liga a doua germană, în timp ce Freiburg a încheiat ediţia 2007/2008 a 2.Bundesliga pe poziţia a cincea.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.