Liga 1

“Aşteptăm oferta!”

Articol de Dan Udrea, Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii campioanei Greciei spun că roş-albaştrii au testat terenul în privinţa atacantului argentinian, care costă 1,5 milioane de euro.

După Tiago, următorul străin de care Steaua e tot mai aproape de a-l aduce în Ghen­cea e argentinianul Leonel Nunez, de la Olympiakos Pireu. Gazeta Sporturilor a dezvăluit în urmă cu cîteva zile faptul că atacantul de 23 de ani e una dintre variantele conducerii roş-albastre pentru a acoperi postul de atacant. Ieri, oficialii lui Olympiakos au recunoscut interesul Stelei pentru jucător, dar au dezvăluit ziariştilor eleni că nu au primit încă nici o propunere de transfer din partea vicecampioanei României.

“Aşteptăm oferta clubului ro­mân în privinţa lui Nunez deoarece este un fotbalist de care putem să ne despărţim”, a declarat unul din­tre oamenii importanţi din staff-ul ad­ministrativ al lui Olympiakos Pireu. Nunez, care are 23 de ani, costă în jur de 1,5 milioane de euro, cu un milion mai puţin decît au in­vestit grecii în el în vara lui 2007, cînd l-au trans­ferat din prima ligă argen­tiniană, de la Argentinos Juniors!

Strategia Stelei însă, în privinţa achiziţionării jucătorilor din ofen­sivă, este clară. Adrian Ilie e plecat în Spania, unde încearcă să rezolve cîteva transferuri de fotbalişti cu nume, în special atacanţi. Dacă nu va reuşi pînă la finalul acestei săptămîni, atunci roş-albaştrii vor înainta o ofertă fermă celor de la Olympiakos pentru Leonel Nunez.

Carte de vizită

Leonel Nunez

s-a născut pe 13 octombrie 1984
1,85 metri / 75 de kilograme
între 2004 şi 2007 a evoluat la Argentinos Juniors, timp în care a bifat 64 de meciuri şi 18 goluri
la Olympiakos Pireu a jucat în 28 de partide şi a marcat 6 goluri
are un salariu de aproape 400.000 de euro pe an la Olympiakos
a fost de 8 ori titular, în restul de 20 de jocuri intrînd din postura de rezervă
a jucat 15 minute în Champions League: 5 minute cu Real Madrid (2-4), 6 minute cu Werder Bremen (3-0) şi 4 minute cu Chelsea (0-0)
a cîştigat două trofee cu Olympiakos: Supercupa Greciei (2007) şi titlul Greciei (2008)

Nici un vîrf de careu

Deşi în momentul de faţă deţine sub contract nu mai puţin de 6 atacanţi, Steaua nu are în lot nici un vîrf de careu, un jucător cu gabarit care să se bată cu apărările adverse! În tur, au fost folosiţi pe acest post Iacob şi Zaharia, care au plecat în iarnă, în vreme ce în retur s-a mizat pe Pepe Moreno, autor a 5 goluri. Co­lumbianului i-a expirat însă îm­pru­mutul şi încă nu s-a rezolvat ni­mic privind trecerea lui definitivă de la Independiente în Ghencea. În plus, nici celălalt fotbalist pe care Lă­cătuş îl vedea ca atacant împins, Habib Habibou, nu a fost oprit în lot.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.