Transferat anul trecut în Coreea de Sud, la FC Seoul, Jesse Lingard (32 de ani) și-a uimit fanii de pe Instagram cu o fotografie în care are un look aparte.
Internațional englez a renunțat la coafura afro, pe care a afișat-o în ultimii ani și a optat pentru ceva inedit: o tunsoare messy. Mijlocașul a postat fotografia pe contul personal de Instagram.
După ce a petrecut 14 ani la Manchester United, mijlocașul ofensiv nu mai avea job după despărțirea în vara anului 2023 de Nottingham Forest.
Nu și-a mai găsit o echipă în Anglia și a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din prima ligă a Coreei de Sud, acolo unde e coleg cu ex-rapidistul Marko Dugandzic! Fostul internațional englez a marcat patru goluri în 16 meciuri de campionat pentru Seoul în acest sezon, care ocupă locul șapte în K-League 1.
Jesse Lingard și-a uimit fanii cu noul look! De câte ori se tunde în Coreea de Sud
Lingard s-a afișat cu noua tunsoare într-un interviu acordat GQ Korea și a recunoscut, de asemenea, că merge la frizer cel puțin o dată pe săptămână.
„De fiecare dată când mă tund, îmi place să mă perii. Trebuie să arăt fresh. Majoritatea meciurilor noastre sunt la televizor, îmi place să arăt bine. Probabil o dată pe săptămână, mă tund. Tunsoarea asta este foarte populară în Anglia”, a spus el, citat de dailymail.co.
Timothy Fosu-Mensah, fostul său coechipier de la United, i-a complimentat rapid noul stil al lui Lingard, comentând: „Îmi place părul, frate”.
Jesse Lingard, despre viața în Coreea de Sud: „Îmi place puiul Gongbao”
El a dezvăluit că „viața este bună” în Coreea și crede că s-a adaptat rapid la stilul diferit de fotbal.
„Când avem zilele noastre libere sau vreau o masă fast-fost, îmi place să mănânc la McDonalds sau Papa Johns. Prietenul meu, care locuiește cu mine, mănâncă doar pui. Deci, da, puiul Gongbao, ne place foarte mult, sau puiul K-Dot Barbeque, îmi place și mie foarte mult”.
După ce s-a mutat la Seul, Lingard a declarat: „Sunt mereu gata pentru aventuri noi. Încerc lucruri diferite, învăț lucruri diferite, încerc mâncăruri diferite și învăț cultura din Asia. Asta am făcut până acum”.
{{text}}