EURO 2012

Rămîne Nico!

Articol de Viorel Tudorache, Decebal Rădulescu  —  vineri, 06 iunie 2008

Pentru a doua zi consecutiv, selecţionerul a mizat şi la antrenamentul tactic de ieri dimineaţă pe Daniel Niculae, atacantul lui Auxerre.

Selecţionerul Victor Piţurcă a comandat ieri dimineaţă o şedinţă de pregătire pe AFG Arena din St. Gall, care a durat do­uă ore. Antrenamentul a început cu mai multe serii de alergări şi stretching, “tricolorii” fiind atent supravegheaţi de preparatorul fizic Marian Lupu.

Apoi, Piţurcă a continuat an­tre­namentul cu o miuţă de încălzire, pe jumătate de te­ren, şi a împărţit lotul în două: tineri contra bătrîni. Echipa veteranilor a jucat în com­ponenţa: Lobonţ - Contra, Goian, Ghionea, Raţ - Dică, Codrea, Chivu - Fl. Petre, M. Niculae, Mutu, în timp ce tinerii au evoluat în formula : Popa - Săpunaru, Tamaş, Moţi, Stăncioiu- Cociş, Rădoi, Ad. Cristea - Nicoliţă, Marica, D. Niculae.

Joaca s-a terminat relativ repe­de, după care Piţurcă a trecut la un test serios, pe teme tactice. Fot­ba­liştii au schimbat maiourile, la albaştri, adică posibilii titulari, tre­cînd Tamaş, Cociş, Rădoi, Nicoliţă şi Daniel Niculae. Adică aceeaşi formaţie ca şi în ziua precedentă, semn că formula de start pentru meciul cu Franţa se conturează din ce în ce mai sigur.

Radu Ştefan absent
Fundaşul lazial nu a participat deloc la antrenamentul de ieri dimineaţă. Radu Ştefan a apărut în ultimele zile cu vînătăi în jurul ambilor ochi, iar la plimbarea de ieri a “tricolori­lor” a fost singurul absent. Oficialii FRF au motivat ieri că ar fi vorba despre o răceală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.