Liga 1

Un leu la Poli?

Articol de Mihai Mateaş, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bănăţenii insistă pentru un component al naţionalei “leilor neîmblînziţi”, atacantul camerunez Douala, de la Saint Etienne.

Sînt mai multe zile deja de cînd Ma­rian Iancu suspină după un “ata­cant extracomunitar, cu pa­şa­port francez, care a evoluat în tre­cut la echipe mari din Portugalia”, al cărui nume nu a dorit să-l dez­văluie. “Gazeta” a aflat că e vorba de Roudolphe Douala M’Bele, un ata­cant camerunez de 29 de ani, le­gi­timat la Saint Etienne, ocu­pan­ta lo­cului 5 în ultima ediţie a Ligue 1, cu 35 de prezenţe la naţionala ţă­rii sale.

Douala a evoluat în trecut, prin­tre altele, la Boavista (1998-2000), Spor­ting (2004-2006) şi Port­smouth (2006-2007). “Îl mo­ni­­t­o­ri­zăm de mult şi e un jucător care se pliază perfect pe ceea ce ne-a cerut Uhrin. Am intrat deja în ne­go­cieri cu el, dar ne va fi foarte greu să-l adu­cem. Putem să-i sa­tis­fa­cem pre­ten­ţiile financiare, ar cîştiga peste un milion de euro în trei ani, dar pro­blema e că nu pare tentat să vină în România. E un familist convins şi n-ar părăsi Franţa, dar vom face tot ce ne stă în puteri să-l adu­cem”, a de­­clarat boss-ul viola. În­trebat dacă fotbalistul la care s-a re­fe­rit e ca­­me­runezul, Iancu a con­fir­mat, in­di­­rect, că Douala e cel vizat: “Are 29 de ani şi joacă la una din primele şase echipe din Franţa”.

Camerunezul a ajuns cu Spor­ting pînă în finala Cupei UEFA, în 2005, pierzînd însă în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.