La Euro U21, în Slovacia, zona VIP are meniuri de sute de euro. Reporterii GSP au trăit experiența unui meci vizionat de la VIP cu meniuri de restaurante cu stele Michelin și băuturi rafinate din podgoriile locale.
Dacă fanii sunt întâmpinați cu bere la draft, sucuri și cârnați făcuți pe grătar, la tribuna oficială a unui meci de la Campionatul European din Slovacia situația se schimbă 180 de grade.
Covoare roșii, lumină ambientală, muzică în surdină, ospătari peste tot, bucătari care taie din bucatele proaspăt preparate în văzul tuturor. Am trăit experiența VIP la confruntarea dintre Cehia și Anglia, iar astăzi vă prezentăm pe larg tot procesul.
Cu un bilet la VIP intri într-o altă lume față de un spectator normal
Cine are bilete la VIP este întâmpinat de personal îmbrăcat la patru ace, costum, cravată și pantaloni la dungă. Alături de aceștia, oameni de securitate cu căști de comunicație în ureche, pentru a bloca rapid orice problemă.
Covoare lungi, lumină roșie, albastră, muzică în surdină și scaune cu burete, ca la tribuna oficială a Arenei Naționale din București.
Sectorul VIP, pe stadionul dn Dunajka Streda a însemnat un hol imens cu cinci puncte de servire pentru cei cu cele mai bune bilete de acces pe stadion.
Bufet suedez la discreție, fiecare persoană se putea servi singură în orice moment al meciului, dar și mai bine de jumătate de oră după fluierul de final.
Cum arată meciul VIP la meciurile de la Euro U21
- tartă cu pui și ceapă verde
- păstrăv afumat cu spumă de hrean și mărar
- tartar de roșii uscate pe baghetă din cereale integrale
- mini tarte cu brânză de oaie slovacă și ceapă
- friptură de vită cu maioneză și muștar
- carpaccio de sfeclă roșie cu brânză de oaie, rucola și nuci
- caviar de linte cu ardei roșii copți și chipsuri de pâine
- iepure cu dulceață de caise
- pui picant cu cartofi prăjiți, morcovi, mazăre în unt, orez cremos cu ouă
- gulaș de vită cu ierburi proaspete și găluște tradiționale slovace
- șalău slovac la grătar cu fenicul copt și cartofi în unt
- pachețele cu ciuperci de pădure și brânză
- mușchiuleț de porc cu sparanghel la grătar și piure de mazăre
- mini-cârnați de casă cu brânză, muștar și hrean
- salată de rucola cu nuci și mere
- salată de sfeclă roșie cu brânză și ceapă
- mousse cu frișcă, zmeură și semințe de mac
- crumble de rubarbă
- prăjitură cu fructe de pădure glazurate, smântână și nuci
Vin slovac, bere la draft și sucuri la discreție
La VIP ești primit total diferit față de un spectator de rând care trece printr-un cordon de stewarzi care-l controlează corporal, apoi intră în stadion și se poate răsfăța doar cu un cârnat la 7 euro și-o bere rece.
Și la VIP e bere la draft cu sau fără alcool, dar și vin slovac cu diferite sortimente, de la Cabernet Sauvignon, la Blaufränkisch ori vin spumant.
Nu lipsesc ceaiul, cafeaua și mai multe sortimente de băuturi carbogazoase. La discreție, atât înainte, în timpul, dar și după terminarea partidei.
{{text}}