EURO 2012

Răducioiu: “Meci prost!” - Răzvan Lucescu: “Perfect!”

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jocul a stîrnit reacţii diverse printre oamenii de fotbal.

Florin Răducioiu
Fostul internaţional Florin Răducioiu a fost în tribună la me­ciul de pe “Letzigrund”: “Să ne bucurăm pentru rezultat, dar, în acelaşi timp, să ne şi întrebăm unde putem ajunge dacă vom continua să jucăm atît de precaut?! N-avem cum să ne calificăm dacă nu vom căuta şi golul! Mă aşteptam la un meci mai viu, dar am văzut pînă la urmă o partidă proastă, încîlcită, cu fotbalişti parcă foarte obosiţi. Trebuie să fim mai percutanţi cu Italia şi Olanda!”.

Răzvan Lucescu
Antrenorul lui FC Bra­şov, Răz­van Lucescu, a remarcat modul în care a pregătit Piţur­că me­ciul cu Franţa: “Din punctul de vedere al spec­tacolului nu am fost grozavi, dar, tactic, Piţurcă a pregătit excelent meciul pentru un rezultat care ne menţine în cursă. Excelentă inspiraţia lui Piţurcă de a-l folosi pe Daniel Niculae. Chiar dacă nu a excelat pe poartă, a depus un efort deosebit, ne-a permis să ieşim din presiune şi l-a suplinit pe Mutu, care nu trece printr-o perioadă fastă”.

Gheorghe Hagi
“A fost un meci de aler­gătură, cu puţină calitate pe faza de atac, iar ritmul a fost unul foarte lent. Am muncit mult, dar În atac poate ar fi trebuit sĂ ÎndrĂznim mai mult. Franţa n-a impresionat cu nimic”, a carac­te­rizat jocul Gică Hagi la puţine minute după ultimul fluier al lui Me­juto Gonzales. Fostul in­ter­na­ţio­nal a spus totuşi că remiza ob­ţi­nu­tă aseară este foarte bună: “Ca re­zultat, am început super turneul”.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.