Liga 1

Vrea un ceh

Articol de Mihai Mateaş, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Uhrin va alege între Kroupa (Teplice) şi Kalod (Zizkov).

După ce boss-ul bănăţenilor, Marian Iancu, a dezvăluit că Poli se află în tratative pentru aducerea unui “vîrf înalt, de careu, de 1,93 metri înălţime, dintr-un campionat european, recomandat de Dusan”, antrenorul Uhrin jr a recunoscut că atacantul dorit cu atîta insistenţă e un compatriot al său.

Două nume întrunesc calităţile revelate de Iancu: Karel Kroupa (28 de ani), de la Teplice şi Richard Kalod (24 de ani), de la Viktoria Zizkov. Primul a fost împrumutat în returul trecut la FK Kladno, unde a evoluat în 13 partide, marcînd un gol, dar atît el, cît şi Kalod devin liberi de contract în luna iulie a acestui an. Chestionat asupra celor doi jucători, Uhrin jr a încercat să păstreze misterul, recunoscînd însă interesul lui Poli pentru unul din cei doi jucători. “Da, e adevărat, e un atacant ceh, din campionatul ţării mele. Nu pot să vă spun însă care din cei doi e. Poate e Kroupa, sau poate e Kalod”, a zîmbit enigmatic Uhrin.

Kroupa a evoluat în carieră la 8 echipe, printre care Denizlispor (Tur­cia), FC Brno (Cehia) sau Mlada Boleslav, fosta echipă a tehni­cia­nu­lui lui Poli, însă nu a apucat să lu­cre­ze cu Uhrin. În schimb, Kalod a jucat doar la 3 echipe, Viktoria Zizkov fiind singura de prima ligă dintre ele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.