Liga 1

Sepsi acontat!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul stînga cumpărat de Benfica în iarnă are şanse mari de a ajunge în Ghencea sub formă de împrumut.

Conducerea Stelei se mişcă tot mai intens pe piaţa transfe­ru­rilor şi pregăteşte o mutare surprinzătoare în următoarele zile. Laszlo Sepsi e foarte aproape să ajungă sub comanda lui Lăcătuş începînd cu noul sezon. Con­du­cerea roş-albaştrilor a de­marat deja tra­ta­tivele pentru a-l aduce în Ghen­cea pe titularul postului de fun­daş stînga la naţionala de tineret a României.

Steaua va parafa tranzacţia în zilele care urmează, cel mai pro­ba­bil urmînd ca Sepsi să fie împru­mu­tat. Intermediarul transferului este agen­tul lui Tiago, cel care îl repre­zintă şi pe Sepsi şi care s-a angajat în faţa şefilor din Ghencea că va negocia cu Benfica toate detaliile venirii jucătorului.

Roş-albaştrii ţin foarte mult să-l aducă pe Sepsi deoarece au pro­bleme în banda stîngă a apă­ră­rii. Emeghara s-a operat şi va reveni probabil la finalul lui august, în timp ce Petre Marin a fost sus­pen­dat 6 luni în urma “cazului Valiza”, astfel că singura soluţie pentru pos­tul de fundaş stînga e la ora actuală Neşu. În plus, Sepsi poate evolua şi ca mij­lo­caş stînga şi s-a mai aflat aproape de Steaua în urmă cu 5 luni, cînd Becali a ne­go­ciat intens cu Jean Pădu­rea­nu, însă a apărut oferta Benficăi şi afacerea a picat.

10 meciuri a jucat Sepsi pentru Benfica în 2008.

A 7-a mare speranţă

O dată cu transferul lui Sepsi, Steaua va reuşi să aibă în lot nu mai puţin de 7 dintre cei 11 titulari ai echipei na­ţio­nale de tineret a României, antre­nată de Emil Săndoi. Ceilalţi 6 sînt Tătă­ruşanu, Ninu, Tudose, Bic­falvi, Ochiroşii şi Bogdan Stan­cu (foto), însă doar ultimii doi au şanse mari să rămînă în lotul lui Lăcătuş pentru sezonul următor, restul urmînd să fie împrumutaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.