EURO 2012

Cu 3 puncte putem fi calificaţi!

Articol de Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

România va fi cu un pas în “sferturi” dacă bate Italia.

Meciul Italia-România e partida speranţelor pentru noi şi ultima şan­să a peninsularilor. Dacă “tri­co­lo­rii” mai au şanse de calificare şi în cazul unei înfrîngeri, italienii vor fi eliminaţi dacă pierd. Gazeta vă pre­zintă mai jos care sînt variantele pro­babile pentru România în func­ţie de rezultatul în faţa trupei lui Do­nadoni.

1 Cu o victorie în meciul cu Italia, Mutu şi compania ar lua o op­ţi­u­ne serioasă pentru calificarea în “sferturi”, mai ales dacă şi Olanda în­vinge Franţa. În acest caz, cu o re­miză în duelul direct de marţi, Ro­mâ­nia şi Olanda ar putea merge îm­pre­ună mai departe. Dacă batavii nu trec de Franţa, atunci sîntem o­bli­gaţi să cîştigăm cu Olanda, pentru că elevii lui Domenech vor juca în ultima etapă în faţa unor italieni deja eliminaţi şi ar putea avea un meci lejer.

X Un egal cu campionii mon­di­ali ar fi o performanţă, dar nu ne-ar ajuta foarte mult, mai ales dacă Olanda nu cîştigă cu Franţa. În această situaţie, am avea o ultimă etapă incendiară cu toate cele 4 formaţii avînd şanse de ca­li­fi­care. Noi sîntem siguri în “sferturi” doar dacă batem Olanda.

2 O înfrîngere cu Italia ne-ar re­du­ce considerabil şansele de ca­lificare şi ne obligă să în­vin­gem Olanda. Chiar şi cu o victorie în faţa portocaliilor nu vom fi siguri de calificare, depinzînd de rezultatul meciului Italia-Franţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.