Liga 1

La Braşov!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cătălin Munteanu a semnat ieri cu “stegarii”. “Eram apreciat la timpul trecut la Dinamo”, a spus mijlocaşul de 29 de ani.

Dinamo s-a despărţit ieri, oficial, de Cătălin Mun­tea­nu. Mijlocaşul de 29 de ani a semnat un contract cu nou-pro­mo­vata FC Braşov, aşa cum site-ul www.dinamovisti.ro a anunţat încă de ieri.

“Cap de Zmeu” a vorbit ieri de­spre perioada petrecută în alb şi ro­şu, dar şi despre viitorul său: “La Di­na­mo eram apreciat, dar la timpul trecut. Fiecare experienţă se ter­­mi­nă, iar eu nu mai intram în planurile tehnico-tactice ale noului antrenor. Am petrecut doi ani şi jumătate fan­tastici în Ştefan cel Mare, le mul­ţumesc suporterilor care m-au sus­ţinut mereu şi nu pot uita episodul din decembrie 2006, cînd fanii au insistat ca eu să rămîn la echipă, chiar dacă eram ca şi dat la Rapid. Mi-am făcut datoria pentru acest club şi sper să fi lăsat o amin­tire plăcută. Le mulţumesc celor de la Braşov, e o nouă provocare”.

150.000 de euro va cîştiga Cătălin Munteanu la FC Braşov.

200.000 de euro au plătit “stegarii” pentru a-l cumpăra pe mijlocaş.

Declaraţia zilei: Dinu Gheorghe, preşedinte executiv FC Braşov

“Cătălin Munteanu este un fotbalist cu mare experienţă, de care avem nevoie. Va juca pentru FC Braşov în următoarele două sezoane”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.