Diverse

ifotbal.ro / 31 august 2007 / 21:22

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Bulgarii s-au speriat degeaba. Capitanul si golgeterul lor, Dimitar Berbatov, nu s-a mai operat la adductori, varianta care l-ar fi scos din circuit 6 saptamini. N-a lipsit decit 14 zile. Iar atacantul a jucat week-endul trecut la Tottenham si a fost convocat pentru turnirul cu Olanda de Dimitar Penev. Selectionerul i-a rechemat pe Peev si Kusev (colegi la Perm), apelind si la debutantul Nikolov (Litex). Accidentat grav la genunchi, Bojinov nu e in lot.

Din lotul largit de 29 de jucatori, Van Basten a pastrat 25 pentru "dubla" cu Bulgaria (8 septembrie, Amsterdam) si cu Albania (12 septembrie, Tirana). Si nu mai e Robben.

Marco van Basten a confirmat ieri ca, daca Olanda nu se va califica la Euro, va fi destituit. "Exista o clauza potrivit careia contractul meu va fi reziliat automat in cazul in care ratam turneul final", a declarat selectionerul.

Managerul lui Arsenal a dezvaluit: "Vreau sa ramin aici si ma concentrez asupra rezultatelor echipei si asupra jucatorilor. Vreau sa fac tot ce pot mai bun pentru acest club".

Atacantul Fiorentinei a declarat in cotidianul La Repubblica: "Sper sa fiu golgeterul campionatului in acest sezon. Va fi o lupta dura cu ceilalti atacanti, dar eu am inceput bine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.