Liga 1

Steaua atacă

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii speră să anuleze azi, la Comisia de Apel, sancţiunile date în “cazul Valiza”.

Azi, la ora 15:00, Steaua va merge la sediul FRF hotărîtă să demonteze argumentele Co­misiei de Disciplină, care a de­pun­­ctat-o cu 7 puncte, l-a interzis doi ani pe stadioane pe Be­cali şi l-a suspendat 6 luni pe Petre Ma­rin Roş-albaştrii vor fi repre­zentaţi de preşedintele Argă­seală şi de avo­catul Ciubotă. Acesta din urmă a explicat cum va ataca Steaua cazul.

1. “Nu e corupţie, dar sîntem făcuţi corupţi!”
“În primul rînd, am găsit norme ale Curţii Constituţionale prin care se spune că o faptă care nu e spe­cificată ca fiind corupţie nu poate fi încadrată ca şi corupţie doar pentru că aşa vor unii. Apoi, regulamentul FIFA şi UEFA nu e bine corelat cu cel al FRF. Primele organisme nu sanc­ţio­nează premierile, iar FRF pre­vede sancţiuni. Mai mult, le trece şi ca fiind corupţie, ceea ce e anor­­mal”, a spus Cătălin Ciubotă.

2. “Ni s-a încălcat dreptul la apărare”
“În al doilea rînd, vom arăta că ne-a fost încălcat într-un mod fla­gra­nt dreptul la apărare. Au fost înlă­turate probe şi s-a luat în con­si­derare o singură declaraţie, cea a lui Goga. În plus, nu ne-au fost ară­tate declaraţiile de la dosar, ci ne-au fost doar citite. Vom aduce înscrisuri noi şi poate chiar vom solicita reaudierea unor martori”, a adăugat avocatul roş-albaştrilor.

Nu-l recuză pe Ursu
Preşedintele Comisiei de Apel este Doru Viorel Ursu, care s-a aflat în conflict deschis cu Gigi Becali. Dar Steaua nu-l va recuza. “Nu o vom face, noi credem că vom fi judecaţi corect. Am făcut memoriu îm­potriva tuturor sancţiunilor dictate contra noastră”, a spus Argăseală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.