Liga 1

Pepe, din nou împrumutat?

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii vor prelungirea împrumutului pentru încă un an sau coproprietate cu Independiente.

Steaua caută de zor soluţii pentru a-l avea în lot şi se­zo­nul viitor pe columbianul Pepe Moreno. Independiente, clu­bul de care aparţine fotbalistul, cere 1,5 milioane de dolari în schim­bul transferului definitiv, roş-al­baş­­­trii oferă doar un milion.

Şefii din Ghencea au discutat marţi cu Pepe, iar acesta le-a trans­mis că a vorbit personal cu oficialii lui Independiente, încercînd să diminueze preţul. Fără succes însă.

Cum contraatacă Steaua? Ex­plică Adi Ilie: “Am analizat si­tua­ţia şi am decis să le propunem do­uă variante celor de la Indepen­dien­te. Prima: să ni-l împrumute în continuare pe Pepe, probabil pe un an de zile, cu o altă clauză de cumpărare în vara lui 2009. Dacă resping această soluţie, atunci le vom transmite că sîntem dispuşi să cumpărăm 60-70 la sută din drep­turile federative ale jucătorului”.

Pepe a fost golgeterul Stelei în sezonul de primăvară, el marcînd 5 goluri, la fel ca Dayro Moreno.

200.000 de dolari a plătit Steaua pentru împrumutul lui Pepe în returul sezonului trecut

De ce se tem steliştii
Independiente l-a vîndut recent pe golgeterul ei, German Denis, la Napoli, în schimbul a 11 milioane de euro. “Mă gîndesc nu cumva să-şi dorească acum să-l păstreze în lot pe Pepe Moreno, pentru că au nevoie de atacanţi. Totuşi, sper să nu fie aşa, ne dorim mult ca Pepe să continue în Ghencea”, a spus Adi Ilie.

Mesajul lui Pepe către Adi Ilie
“Vreau din tot sufletul să rămîn la Steaua! M-am simţit bine acolo, m-am adaptat, am fost apreciat de toată lumea, de-asta nu mi-aş dori să plec. Îmi place la Steaua şi vreau neapărat să joc acolo şi sezonul viitor!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.