Stranieri

Fiorentina i-a propus lui Mutu o creştere salarială de cel puţin 10 procente

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa italiană scrie că noul salariu propus de oficialii Fiorentinei pentru atacantul român Adrian Mutu este cu 10 procente mai mare decât suma de bani pe care o primea anual până în prezent.



Cotidianul italian Corriero dello Sport scrie că pe lângă prelungirea contractului cu un an, până în 2012, lui Adrian Mutu i s-a propus şi mărirea salariului cu 10%, el având în prezent un contract în valoare de aproape 1,8 milioane de euro pe an, dar se precizează că atacantul român poate primi în plus între 200.000 şi 300.000 de euro pe an. Fiorentina a anunţat oficial în cursul zilei de joi că i-a propus lui Mutu o uşoară mărire de salariu şi prelungirea până în 2012 a contractului actual.

Oferta Fiorentinei vine după ce a primit o scrisoare din partea reprezentantului jucătorului, care anunţa noile cereri ale lui Adrian Mutu, iar directorul sportiv al echipei, Pantaleo Corvino, a explicat că atacantul român este un jucător valoros şi îşi doreşte să accepte noua înţelegere, pentru că gruparea pe care o reprezintă vrea să ducă o politică responsabilă şi coerentă în privinţa jucătorilor.

Altfel, presa italiană menţioneză că Adrian Mutu a refuzat o ofertă din partea clubului turc Fenerbahce, iar un alt club interesat de transferul său este AS Roma, care l-a achiziţionat pe Riise şi îl dorea şi pe Huntelaar, dar suma cerută de Ajax este considerată prea mare. "Roma îl vrea pe Mutu? Nu cred că este adevărat. În primul rând trebuie să vorbească cu Fiorentina, pentru că Adrian este un jucător sub contract. De ajuns, nu mai vreau să vorbesc de cazul Mutu", a explicat agentul jucătorului, Alessandro Moggi.

 

sursa: News In

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.