Nationala

Prunea: “Dragomir atîrna ca o slugă!”

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Florin Prunea îl atacă dur pe şeful LPF, Dumitru Dragomir.

– Domnule Prunea, ce primă de calificare la Euro aţi luat?
– Nu ştiu încă, dar de ce mă între­baţi, aşa, dintr-o dată?

– Există informaţii că Dumi­tru Dragomir urmează să vă acuze că, alături de Lu­pescu, aţi încasat exact aceiaşi bani ca şi jucătorii!
– Şi nu merit nici o premiere pentru munca prestată de-a lungul campaniei?! Eu cred că da! Fede­raţia s-a ocupat în primul rînd să asigure banii pentru fotbalişti şi pentru tehnicieni, aşa că am şi ape­lat la un credit bancar. M-am cam săturat însă să-i tot dăm atenţie acestui om fals numit Dragomir!

“E un laş“

– La ce vă referiţi?
– Păi, acum, la Euro, atîrna ca o slugă pe lîngă echipa naţională! Şi a fugit ca un laş din Elveţia după meciul cu Italia, cînd a simţit că băieţii încă se pot califica! Îl aştept să facă dezvă­luirile cu care tot ameninţă, altfel va fi deranj!

– Puteţi traduce ce înseamnă deranj?
– În primul rînd că Dragomir ar trebui suspendat din toate funcţiile de la FRF pe perioada procesului pe care-l are în prezent! Atenţie, cred că e singurul şef de ligă din lume care e judecat pentru o culpă penală! Oricum, el nu prea mai are treabă cu Federaţia, fiindcă e prea ocupat cu DNA-ul!

“Calcă pe cadavre”

– Dragomir a lăsat senzaţia că a răcit relaţiile pînă şi cu selecţionerul Victor Piţurcă!
– Cînd Dragomir are un interes propriu, calcă pe cadavre, nu-l mai interesează nimic! A văzut că nu-l mai bagă nimeni în seamă şi vrea să facă pe interesantul. Asta e tot!

– Povestea cu delegările in­fluenţate de Alex Rădulescu?
– Tîmpenii! Nici n-are rost să discutăm o aşa enormitate!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.