Liga 1

Pe locul 27 la bani!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a încasat din participarea în grupele Ligii din sezonul trecut 7,8 milioane de euro, doar 5 echipe primind mai puţini bani.

Pe lîngă banii de la UEFA, Steaua a mai încasat 1,5 milioane de euro din bilete, rezultînd un total de 9,3 milioane de euro

UEFA a făcut ieri publice su­mele pe care cele 32 de echipe care au participat în sezonul trecut în gru­pele Champions League le-au încasat. În contul Stelei au ajuns 7.840.000 de euro, gruparea din Ghencea situîndu-se pe locul 27 la acest capitol, ultima fiind Dinamo Kiev, cu doar 5,9 milioane.

Chiar dacă a terminat pe ulti­mul loc în grupă, acumulînd un sin­gur punct, Steaua a pus mîna pe mai mulţi bani decît Slavia Praga, for­ma­ţie care s-a clasat pe poziţia

a 3-a în seria Stelei şi a făcut 5 punc­te Cehilor le-au intrat în cont cu 442.000 de euro mai puţin decît roş-albaştrilor, diferenţa re­zultînd din cota de piaţă, acel “market pool” al fiecărei echipe, adică inte­resul stîrnit în rîndul tele­spec­ta­torilor de meciurile în care a evoluat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.