Liga 1

Stancu nu mai vine

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul stînga al Rapidului, Ionuţ Stancu, are mici şanse de a mai ajunge la Tîrgu-Jiu. Deşi este dorit de antrenorul Eugen Neagoe, fotbalistul este prea scump. Giuleştenii cer pentru Stancu 500.000 de euro, sumă considerată exagerată de către gorjeni.

În plus, preşedintele Marin Condescu a lăsat să se înţeleagă faptul că Daouda şi Ghindeanu au închis campania de achiziţii la pandurii. „Sînt om de cuvînt, las antrenorul să decidă. El i-a vrut pe cei doi, i-am luat. Acum în linii mari sîntem acoperiţi şi ne-am atins scopul în această campanie de transferuri. Sînt cinci jucători aduşi care sper eu că ne-au întărit, iar acest număr cred că este suficient. În iarnă am adus 11 jucători şi s-a spus că am adus prea mulţi. Acum au venit cinci jucători, aşa că sîntem în grafic”, a comentat Condescu.

"Campania va lua sfîrşit atunci cînd nu vom mai avea posibilitatea de a transfera jucători. Oricum, dacă apare ceva bun pe piaţă şi ne permitem să luăm, atunci vom încerca să rezolvăm”, a comletat Condescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.