Nationala

Naşu’: “Antrenor străin!” Lupescu: “Un român!”

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele şi directorul general al FRF nu văd la fel viitorul “naţionalei”

Faptul că Mircea Sandu nu este întotdeauna pe aceeaşi lun­gime de undă cu Ionuţ Lupescu reiese şi din ultimele păreri emise de cei doi cu privire la suc­ce­so­rul lui Victor Piţurcă. Pre­­şedintele FRF a pre­cizat că se gîn­deşte să apeleze la un an­tre­nor străin în situaţia în ca­re Piţi ar re­nun­ţa la post înaintea expirării con­tractului valabil pînă în 2010 sau nu mai vrea să-şi pre­lungească în­ţe­­­legerea. În schimb, di­rec­to­rul general e adep­tul va­riantei autoh­tone.

Lupescu a pre­ci­zat: “N-am spus să nu aducem antrenor stră­in, dar va trebui să fiu convins de ce a­cesta este mai bun decît unul român. Eu mă uit la ce muncă a depus Dan Pe­tres­cu la Urziceni, la cum a per­for­mat Sabău la Gloria Bistriţa. Ro­mâ­nii sînt buni pentru Româ­nia!”.

“Victor Piţurcă are întreaga susţinere a conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Contractul său ferm ca selecţioner se întinde pînă în anul 2010. Ce va fi după aceea, vom vedea la vremea respectivă”
Mircea Sandu preşedinte FRF

Analiza euro, în august
Surprinzător, Comitetul Exe­cu­tiv al FRF, care se va întruni pe 5 iulie, nu are pe ordinea de zi analiza parti­ci­pării “naţionalei” României la Euro 2008. Mircea Sandu a precizat, de la Viena, că despre acest lucru se va discuta după 1 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.