Liga 1

Bomboana

Articol de Mihai Mateaş, Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CFR îl va transfera pe atacantul Gustavo Andres Oberman (23 de ani), campion mondial cu Argentina în 2005 la Under 20 .

Clujul vrea să-şi apere centura şi pre­găteşte o ofensivă totală pentru cam­pionatul viitor. Ter­gi­ver­­sa­rea trans­ferului lui Kone (Ro­sen­borg) l-a iritat pe Ioan Andone care a găsit un atacant pe care să-l aibă imediat la dispoziţie. Este vor­ba de jucă­to­rul lui Argentinos, Gus­tavo Ober­man (23 de ani), care a fost îm­pru­mutat în sezonul trecut la gruparea din Segunda Division, Cas­tellon.

Oberman este aşteptat mîine în cantonamentul clujenilor de la Kossen , urmînd să semneze un angajament pe cinci ani. Interesant este că Gustavo a fost titular în ata­­cul selecţionatei Under 20 a Ar­gen­tinei, alături de Messi, în 2005, la Cam­pionatul Mondial din Olan­da. Ober­man a marcat un gol în sfer­turi, împotriva Spaniei, şi l-a ţinut pe bancă pe actualul star al lui Atle­ti­co Madrid, Sergio Aguero. La fi­na­lul competiţiei, puştiul care avea atunci 20 de ani a semnat cu River Plate, însă n-a reuşit să con­vingă la for­maţia “milionarilor”, revenind după numai un sezon la Ar­­gentinos. “Da, recunosc că sînt dis­­­­cuţii avan­sa­te între cluburi. Asta e tot ce vă pot spune acum”, a de­cla­­rat ieri Savich, agentul lui Oberman.

Renunţă la Landa
Clujenii nu-l vor mai transfera pe fun­daşul Gimnasiei La Plata, Lucas Landa, care poate juca şi pe flancul stîng şi în centrul defensivei. “Vi­şi­niii” consideră că sînt acoperiţi în cazul plecării lui Dorsin, mai ales că uruguayanul Alvaro Pereira poate juca fundaş stînga. “Dor­sin cred că va pleca. Devenise oricum a treia opţiune pentru mine. Acum îl mai am şi pe Pereira aşa că postul de fundaş stînga e acoperit”, a declarat Andone pentru NewsIn.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.