Liga 1

Sacrificaţi?

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu o ofensivă supranumerică, Poli e la un pas să se despartă de Mansour şi de Ganea .

După o campanie furibundă de achi­ziţii , Timişoara are în lot 8 ata­canţi: Gigel Bucur, Dejan Rusici, Lukas Magera, Winston Parks, Mir­cea Axente, Arman Karamian, Ionel Ganea şi Gueye Mansour.

Cehul Dusan Uhrin vrea şase vîrfuri în lot, astfel că două nume vor cădea din ofensiva numeroasă a violeţilor . Marian Iancu l-a no­­mi­n­alizat ieri pe senegalezul Man­­sour, abia reintrat în graţii, care ar putea fi cedat la FC Vaslui. “În atac vor rămîne 5, maxim 6 atacanţi. Mansour are mai multe oferte, una e mai serioasă. O să vorbesc cu Dusan şi, în funcţie de asta, vom şti cine rămîne şi cine pleacă”, a explicat boss-ul Timişoarei.

În plus, Vasluiul l-ar dori şi pe Ionel Ganea, al doilea atacant cu şan­se mari să plece de la Timi­şoa­ra. De altfel, “Ganezul” a avut o discu­ţie cu Porumboiu în urmă cu trei zile şi nu a respins ideea unei mutări la Vaslui. “Ganea nu e un caz de discutat pentru noi în aceste zile, avem alte priorităţi de rezol­vat. Oricum, decizia finală îi apar­ţine tehnicianului”, a conchis Iancu.

“Dacă Uhrin vine şi îmi zice că nu mă mai vrea, atunci putem discuta despre oferta Vasluiului. Nu vreau
să deschid gura pînă nu e ceva concret”
Gueye Mansour Jucător Poli

“Eu aş vrea să rămîn, dar antrenorul şi-a adus jucătorii săi şi cred că ei vor juca. Normal că nu mi-ar conveni să fac tuşa”
Ionel Ganea Jucător Poli

“E adevărat, am vorbit cu Ganea, dar nu despre un transfer. Cu Mansour încă nu e nimic, doar discutăm. Atît vă pot spune”
Adrian Porumboiu Patron FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.