Nationala

“Meritam bani pentru egaluri”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Contra spune că jucătorii ar fi trebuit să primească prime pentru cele două puncte, însă crede că s-a negociat prost cu FRF.

Unul dintre “tricolori” a ră­buf­nit cu privire la recom­pen­sele financiare pri­­mite pentru parti­ci­pa­­rea la Euro. Contra a re­cunoscut, într-un in­ter­viu publicat azi de Evenimentului Zilei, că fotbaliştii au fost ne­mul­ţumiţi de faptul că nu au primit nici un euro pentru cele două egaluri.

“Noi am negociat prost înde­pli­ni­rea obiectivului. Am fost la dis­cu­ţii 4: eu, Chivu, Lobonţ şi Mutu. Tre­bu­ia vorbit dinainte de­spre o cla­­u­ză, să putem primi bani pentru e­­ga­luri. Dacă eram eu cel care de­ci­dea, poa­te ni se dădea mai mult. Am că­zut de acord asu­pra unor sume, am lu­at tau­rul de coar­ne, fără să ne gîn­dim că alţi colegi nu vor fi de a­cord cu anumite lucruri. Noi sîntem mai vinovaţi de­cît FRF, pentru că am acceptat re­gu­lile. Era bine ca fe­deraţia să ne dea o primă pentru partidele cu Fran­­ta şi cu Italia, fiind­că am obţi­nut două rezultate foarte bune”, a spus Contra.

Naşu: “Care e problema?”
Preşedintele FRF a reacţionat a­seară la ce a spus Contra. “Nu în­ţe­leg care e problema. Ei, jucătorii, au negociat condiţiile, aşa cum se în­­tîmplă de fiecare dată. Dacă se ca­lificau luau 3 mi­li­oa­ne de eu­ro. Cred că ei sînt mai su­pă­raţi că nu au îndeplinit obiectivul şi au ratat o sumă mare de bani, de­­cît că n-au luat prime pentru două punc­te”, a declarat Mircea Sandu. “Vreau să creez o men­ta­­li­tate de pro­fe­sio­nişti şi să pre­miez doar per­for­manţa. Nu mă interesează să fa­cem unul sau două puncte în gru­pă şi să nu ne calificăm”, a zis şi Lupescu.

“Am fost egalii Italiei şi ai Franţei, dar n-am primit nimic în afară de diurnă, care a depăşit 100 de euro. Este o învăţătură de minte pentru următoarele campanii de calificare”
Cosmin Contra fundaş echipa naţională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.