Liga 1

“Foame de trofee”

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Torje a cerut ieri: “Să defilăm ca acum doi ani, cînd a fost nea Mircea Rednic prima oară antrenor la Dinamo!”.

După o jumătate de an petrecută în Ştefan cel Mare, Ga­briel Torje (18 ani) s-a acomodat la Dinamo, iar acum îşi doreşte să cucerească primele trofee din ca­rieră.

 

“Eu mai am multe de demonstrat aici, vreau să joc cît mai bine şi să cîştig tot ce se poate. Mi-e foame de tro­fee! Nu mă gîndesc momentan să plec, am multe de fă­cut. Trebuie să ne batem cu noi în primul rînd, iar apoi să ne facem jocul nostru, să defilăm în cam­pionat! CFR are echi­pă valoroasă, Steaua şi Rapid se bat an de an la titlu, dar sper că noi vom avea cîştig de cauză anul ăsta”, a mărturisit Torje.

 

Internaţionalul de tineret con­si­deră că Dinamo nu va mai re­­peta parcursul slab din sezonul trecut: “Trebuie ne­a­părat să trecem peste ce a fost, să nu ne mai gîndim la lu­crurile rele. Acum vorbim doar de viitor şi sîntem obligaţi să în­ce­pem cu dreptul, în forţă, ca să nu mai ratăm obiectivele. Nu ne per­mi­tem să mai terminăm cam­pio­­na­tul fără nici un trofeu în pal­ma­res, aşa ceva ar fi foarte greu de su­portat”.

 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.