Liga 1

“Să plece!”

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andone a răbufnit la antrenamentul de ieri. Tehnicianul s-a enervat că Hirschfeld a refuzat din nou să se antreneze din cauza afecţiunii mai vechi de la spate.

“Fălcosul” nu glumeşte. Ieri, la antrenamentul de di­mi­neaţă, Ioan Andone a izbucnit, văzînd că Lars Hirsch­feld nu se poate antrena. Portarul acu­­ză problemele mai vechi la spa­te, aceleaşi care l-au împiedicat să joace şi în finalul returului. Ando l-a luat în colimator pe canadian, la în­ce­putul şedinţei de pregătire. “Bă, dacă nu se face bine, să plece! Să se întoarcă atunci cînd e bine. Să mă lase! Eu am nevoie de con­cu­ren­ţă la echipă. Nu mă intere­sea­ză pe mine cine e, cum e. Să plece! O să vor­besc cu preşedin­tele şi pînă nu e bine, nu mai are ce căuta a­ici”, a tunat tehni­cianul în di­recţia medicului Ovi­diu Dragoş.

“Două zile se antrenează, două stă”

De altfel, Hirschfeld, care cîş­tigă 270.000 de euro pe an, a dus pînă la capăt numai 3 antr­e­na­mente de cînd CFR e la Kos­sen Andone şi-a explicat ieşirea, lăsînd să se înţeleagă că Lars nu mai intră în calculele sale: “Normal că sînt în­gri­jorat. Vreau să se pregătească la fel ca şi cei­lalţi. Pentru mine canto­namentul e sfînt. Nu mi se pare corect. Cînd îi văd pe Ţurcaş şi pe Nuno Claro cum sar din bară în bară, e normal să mă enervez, pentru că Lars a fost adus la echipă să apere. Cu Hirschfeld vom vedea ce va fi, fiindcă nu-mi convine ca două zile să se antre­neze şi alte două nu”.

1,2 milioane de euro a plătit CFR pentru Hirschfeld.

5 partide în Liga I a strîns Lars în tricoul lui CFR, încasînd 8 goluri.

Oberman a semnat pe 5 ani

Preşedintele Iuliu Mureşan a confirmat ieri transferul atacantului Gustavo Oberman (23 de ani), jucător împrumutat de Argentinos la Castellon, în ultimul sezon. “Da, a semnat pe 5 ani cu noi. E un atacant de perspectivă, foarte bun. Va merge în aceste zile în cantonamentul băieţilor”, a spus Mureşan. Oberman a fost campion mondial în 2005 cu Argentina Under 20, făcînd pereche în ofensivă cu Lionel Messi, starul Barcelonei.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.