Nationala

Ce urmează după Euro

Articol de Viorel Tudorache   —  joi, 26 iunie 2008

“Naţionala” va începe pe 20 august drumul spre calificarea la CM 2010, cu un amical contra reprezentativei Letoniei.

Căliţi după participarea la Euro 2008, “tricolorii” şi su­por­terii se pregătesc pentru un nou început. “Na­ţio­na­la” României va demara peste mai puţin de două luni prepa­ra­tivele pentru debutul în pre­li­mi­nariile CM 2010. Pentru calificarea la turneul final din Africa de Sud ne vom lupta cu Fran­ţa, Serbia, Austria, Lituania şi Faroe.



Pe 20 august, cu ocazia a­mi­ca­lu­lui, de acasă, cu Lituania, Mutu şi com­pania se vor reîntîlni cu fanii pentru prima dată după a­mă­ră­ciu­nea provocată de eliminarea pre­ma­tură de la Euro 2008. “Tri­colorii” vor porni viitoarea cam­pa­nie de ca­li­ficare împotriva Lituaniei, pe 6 sep­tembrie, pe teren propriu.

Constanţa sau Piatra-Neamţ



Prima apariţie a “tricolorilor” după Euro, la “amicalul” cu Letonia, programat pe 20 august, va fi găzduită de Constanţa sau Piatra-Neamţ. Oraşul de pe Litoral ar fi prima opţiune în acest moment. Bucureştiul nu intră în calcul, dat fiind şi diferendul dintre Steaua şi FRF, federaţia preferînd să evite a apela la arena din Ghencea. Pentru debutul “tricolorilor” în preliminariile CM 2010, cu Lituania, pe 6 septembrie, favorit e stadionul “Ceahlăul”.



“Mîrşăvia drepturilor TV”



Florin Prunea l-a acuzat pe Dumitru Dragomir inclusiv în problema drepturilor de televizare pentru Liga 1: “E normal cum reacţionează acest om? Ce şicane le face celor care au cîştigat drepturile, punînd meciuri la aceeaşi oră şi alte mîrşăvii pe care le vom vedea în curînd? Şi toate pentru că nu i-a ieşit licitaţia cum dorea, împreună cu amicii lui posesori de offshore-uri în Cipru”, a declarat Prunea ieri la Euro Special, pe Antena 3. Federalul a recunoscut că e o eroare să intri în polemică, mai ales cu Dragomir: “Sînt şi eu mai tînăr şi m-am lăsat atras”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.