Liga 1

Distractie

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Thiago a jucat bine în primul său meci pentru “cîini”.

Thiago, brazilianul de jumă­ta­te de milion de euro al “cîinilor”, a debutat aseară în ami­calul pe care roş-albii l-au cîşti­gat cu 6-0 contra amatorilor de la Dudenhofen (liga a 6-a germană).

Mijlocaşul stînga de 23 de ani a dat satisfacţie în cele 45 de minute în care a jucat. Şi-a pus în valoare cali­tăţile ce l-au recomandat pen­tru transfer, viteză şi centrări bune, arătînd că ştie şi cu mingea. Iar Andrei Cristea a debutat cu gol la doar două minute de la intrarea sa pe teren!

Dinamo - FV Dudenhofen 6-0

Au marcat: Alexe (25), Miranda (38), A. Cristea (48), I. Iordache (57), Dănciulescu (59 - pen), Blay (63)

Dinamo în prima repriză: Matache (30 Romanovs) - Homei, D. Grigore (24 Peka­rici), Izvoranu, Pulhac - Alexe, Boştină, Vra­nj­­kovici (12 Bucşă), Thiago - Miranda, Damas­chin

Dinamo în repriza secundă: Romanovs (70 Dolha) - Blay, L. Goian, Pekarici (82 Bucşă), Diabate - Torje, Ropotan, Boştină (62 Alexe), I. Iordache - A. Cristea, Dănciulescu.

Azi, ultimul amical

Dinamoviştii dispută azi, la ora României 19:00 ultimul amical al stagiului din Germania, iar adversar va fi Kickers Offenbach. La echipa care acum activează în liga a treia a nemţilor a jucat şi actualul antrenor secund al “cîinilor”, Jean Vlădoiu, în primăvara anului 2000. Amănunte despre meci şi fotografii în timp real, pe www.dinamovisti.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.