Liga 1

“Titular din primul meci”

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii sînt încîntaţi de cum se mişcă mijlocaşul portughez la antrenamentele din Austria şi cred că el nu poate lipsi din primul “11”

Steaua a făcut o mişcare ex­ce­lentă transferîndu-l pe Tiago Gomes. Asta susţin cei din Ghen­cea după ce l-au văzut pe por­tughez la cîteva antrenamente.

Mijlocaşul de 23 de ani s-a in­te­grat mult mai repede decît se aş­tep­tau ei şi este foarte implicat la şedinţele de pregătire, încercînd să-l mulţumească deplin pe Lă­că­tuş. “Tiago are nişte exe­cu­ţii de te lasă fără replică! Dă bine la poartă din toate poziţiile şi vede jo­cul foarte bine. Cred că poate e­vo­lua încă de la început ca titular, pen­tru că are ca­li­tăţi extraordinare”, a comentat unul dintre oficialii roş-albaştrilor.

LĂCĂ: “Fii ofensiv!”
La antrenamente, Lăcătuş l-a folosit pe Tiago mai mult ca mij­lo­caş ofensiv şi i-a cerut permanent să apară la finalizare: “Vreau să urci mai mult în careu, trebuie să fii mai des în gura porţii!”.

Portughezul e şi bine pregătit fizic. “Se vede că sezonul trecut a evoluat în aproape toate meciurile celor de la Estrela Amadora”, spun steliştii. Tiago a fost integralist în toate cele 21 de partide jucate pentru lusitani.

“Oameni angajaţi de clubul Steaua l-au urmărit luni întregi pe Tiago înainte de a decide să-l transferăm”
Valeriu Argăseală preşedinte Steaua

“Voi lupta pentru a-mi cîştiga locul în e­chi­pă. Ziariştii din Por­tu­ga­lia mă aseamănă cu Ma­niche, cu Deco. Spun că aduc un pic cu ei doi”
Tiago Gomes mijlocaş Steaua

“Tiago Gomes e dreptaci, un număr 8 adevărat, care urcă foarte mult în atacul echipei sale”

“Ştie a­proa­pe la fel de bine să evolueze şi ca închi­ză­tor. E mai mult pasator decît marcator”
Nuno Martins ziarist Record

300.000 de euro a plătit Steaua pentru împrumutul lui Tiago de la Estrela Amadora. Transferul definitiv costă alţi 700.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.