Liga 1

Cedat la Bistriţa

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii Timişoarei s-au înţeles cu echipa lui Sabău pentru transferul lui Gueye Mansour pentru 275.000 de euro şi coproprietate.

Nici nu s-a uscat cerneala pe contractul reînnoit cu Timişoara, iar Gueye Mansour (22 de ani) se va despărţi de Poli. Destinaţia: Gloria Bistriţa!

Senegalezul nu a fost inclus în lotul timişorean care face astăzi deplasarea la Kaprun şi va fi cedat Bistriţei pentru 275.000 de euro şi co­proprietate. “Din punctul meu de vedere 90% este făcut. Mi-au oferit un contract foarte bun, nici nu m-am aşteptat. Acum aştept să văd dacă semnez şi dacă totul e în regulă o să merg direct în canto­na­ment în Austria”, a spus Mansour.

Senegalezul nu e dezamăgit că nu a fost păstrat în lot de Uhrin. “Ştiam că nu o să merg cu Poli, nu pentru că nu sînt bun, ci pentru că este şi în interesul clubului şi al meu să joc altundeva. Am vorbit cu Dusan şi mi-a spus că nu a vrut să mă vîndă, dar pentru mine este mai bine să merg undeva unde să pot să joc, să-mi revin şi apoi mai vedem”, a dezvăluit atacantul.

Patronul Ma­rian Iancu a con­firmat despărţirea de Mansi. “Nu va fi vîndut definitiv, ci îl vom da în coproprietate, pentru a putea pe urmă să-l luăm înapoi dacă va fi nevoie. Gloria este printre echipele care sînt interesate de Mansour. Noi ne-am înţeles cu fie­care din cei interesaţi, punctual, iar de aici încolo este treaba lui cu care se va înţelege”, a comentat boss-ul timişorenilor.

“Mansour e un jucător care ne interesează, dar să vedem dacă putem finaliza discuţiile”
Ovidiu SABĂU Antrenor Gloria Bistriţa

“SOLUŢIE BUNĂ”
Impresarul jucătorului, Mario Silva, a confirmat că jucătorul e decis să accepte propunerea lui Jean Pădureanu. “Pentru el, Gloria este cea mai bună soluţie. A pierdut ultimele şase luni şi are nevoie de meciuri în picioare. Mansi însă este foarte motivat şi vrea să dea totul la Gloria pentru a-şi regăsi bucuria de a juca fotbal. La Timişoara ar fi fost greu. Putea să stea prin tribune sau pe la echipa a doua dacă nu prindea lotul”, a spus Mario Silva.

Ofertă din Anglia?
Mansour a mărturisit că, pe lîngă ofertele din ţară, are la îndemînă o variantă tentantă din străinătate. “Este o echipă foarte cunoscută, o echipă mare. Acum pentru mine este important să am meciuri în picioare, pentru că am avut o perioadă lungă în care am stat şi probabil în iarnă vom mai vedea”, a spus Mansour. Se pare că Mansour ar avea o ofertă de împrumut din ligile inferioare din Anglia, dar Iancu nu acceptă varianta unui împrumut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.