Altele

Supărat

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a aflat că antrenoarea sa nu este pe lista delegaţiei României pentru JO, Răzvan Florea nu mai vrea să meargă la Beijing.

Răzvan Florea este la Bucureşti pentru Campionatele Naţionale. În cea de-a treia zi de întreceri a aflat că va pleca la Beijing fără an­tre­noarea sa, Gina Handrea.

Comitetul Executiv al forului olimpic român a definitivat vineri com­ponenţa delegaţiei oficiale pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Printre cei 158 de membri se numără sportivii calificaţi, an­tre­nori, doctori, asistenţi me­di­ca­li, ma­sori, oficiali. Celor 6 îno­tă­tori le-au fost repartizate două locuri pentru antrenori. Unul este ocupat de Philippe Lucas, teh­ni­cianul Cameliei Potec, şi celălalt de Doina Sava, care-i va coordona pe restul înotătorilor, inclusiv pe Răzvan Florea.

Situaţia nu-i convine defel medaliatului cu bronz olimpic de la Atena 2004. Acesta, care şi-a pro­pus ca obiectiv în China cîşti­­garea unei noi medalii, nu concepe să plece fără antrenoarea sa. Surse din cadrul federaţiei susţin că Răz­van Florea ar fi declarat că este preg­ătit să renunţe la Olimpiadă dacă nu va fi introdusă pe listă şi Gina Handrea. Secretarul ge­neral al FRN, Ştefan Iamandi, care a re­nun­ţat deja la acreditarea sa în fa­voarea unui tehnician, i-a spus că va încerca la COSR să mai obţină un loc. “Mai sînt 40 de zile pînă la Olimpiadă şi multe lucruri se pot schimba. Trebuie să fim însă calmi pentru că eu cred că lucrurile se vor rezolva”, a declarat ieri Iamandi.

“Este nevoie de încă un loc pentru un antrenor la Beijing deoarece cei 6 înotători sînt înscrişi în mai multe probe şi e multă muncă”
Doina Sava antrenor

4 antrenori îi vor însoţi la Beijing pe cei 20 de atleţi înscrişi în concurs

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.