Liga 1

Contra în cărţi

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

“Guriţă” aşteaptă telefonul lui Iancu pentru a ajunge la un acord cu Poli.

Patronul lui Poli, Marian Iancu a demarat din nou campania de con­vingere a lui Cosmin Contra pentru a accepta oferta Timişoarei. Contra cere o primă de instalare de 500.000 de euro şi un salariu sta­gional de 300.000 de euro, din pos­tu­ra de jucător liber de contract.

Aflat în vacanţă, “Guriţă” men­ţine suspansul: “Nu am spus încă «nu».” Deşi a declarat în repetate rînduri că motivul principal pentru care ezită să se întoarcă în ţară îl constituie scandalurile din fotbalul românesc, Contra susţine că Poli nu e un capitol închis pentru el. “Aştept un telefon, nu am avut încă discuţia finală cu domnul Iancu. Avem mici diferenţe de opinie, dar nimic ce nu poate fi discutat pentru a se ajunge la o înţelegere. Depinde şi de domnul Iancu şi de discuţia pe care o vom avea. Dar dînsul e un gentleman, ştie că sînt în vacanţă acum şi respectă asta”, a explicat fundaşul dreapta.

Refuz lui Belenguer
Contra a mărturisit că a propus un coleg de-al său la Poli, refuzat de bănăţeni. “Ar fi fost un jucător de la Getafe, căpitan de echipă, fundaş central de 35 de ani. Mi-au zis că nu sînt interesaţi. E jucător care ştiu ce poate, am jucat alături de el şi ştiu că ar fi făcut faţă. Se joacă în trei competiţii şi ar fi nevoie de experien­ţă”, a declarat Contra. Căpitanul lui Getafe e David Belenguer.

Declaraţia zilei: MARIAN IANCU, patron Poli

“Nu-l vom presa, sub nici o formă. Ştie foarte bine ce îi oferim noi şi ştie ce e mai bine pentru dînsul. Sînt convins că va lua decizia cea mai bună pentru el”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.