Nationala

Piţi dispărut!

Articol de Justin Gafiuc   —  miercuri, 02 iulie 2008

Antrenorul “naţiona­lei” n-a mai vorbit cu nimeni din federaţie după Euro, deşi şefii FRF aşteptau deja de la antrenor un raport.

După revenirea în ţară de la Euro, Victor Piţurcă a mai avut o singură întrevedere cu stafful său, pentru a discuta pe mar­ginea turneului final, iar apoi şi-a pierdut urma N-a mai vorbit cu nimeni nici măcar din federaţie, deşi conducerea de la Casa Fot­ba­lului aşteaptă un raport detaliat din partea selecţionerului vizavi de comportarea din Elveţia.



În plus, şefii FRF intenţionau să aibă deja o discuţie cu Piţurcă pen­tru pregătirea strategiei viitoarelor preliminarii, care vor demara foarte repede, chiar la începutul lunii sep­tem­brie, cu “dubla” Lituania (a) - Faroe (d). De asemenea, pe 20 au­gust, e programat “amicalul” cu Le­to­nia, pentru organizarea căruia to­tul stă blocat tocmai fiindcă se­lec­ţionerul trebuie să decidă în pri­mul rînd locul de disputare a întîl­nirii.



“E încă supărat!”



Nici Comitetul Executiv din 5 iu­lie nu va avea pe ordinea de zi vre­un punct referitor la echipa naţio­na­lă!Unul dintre motive stă tot în absenţa lui Piţurcă şi izolarea au­to­impusă ulterior lui Euro. In­te­resant e că selecţionerul n-a plecat în con­cediu în vreo ţară exotică, la mii de kilometri depărtare, ci se află chiar în Bucureşti! “E încă destul de supărat! Normal să fie aşa după necazul din Elveţia! Dar o să-i treacă repede, fiindcă se apropie viitoarele meciuri şi va trebui să intre din nou în priză”, a explicat un apropiat al său.



Cu Letonia la Urziceni?



Federaţia ia în calcul inclusiv varian­ta ca jocul de pregătire cu Letonia (20 august) să se desfăşoare la Ur­ziceni Directorul general al FRF, Io­nuţ Lupescu, s-a consultat cu an­tre­norul ialomiţenilor, Dan Pe­tres­cu, vizavi de posibilitatea ca stadio­nul Unirii să găzduiască pri­ma apa­riţie a “tricolorilor” după Euro, iar răspunsul tehnicianului a fost unul pozitiv. Pe listă se mai află arenele din Constanţa şi din Pia­tra-Neamţ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.